Dominika Peczynski bjuder på semesterbilder.
Dominika Peczynski visar nu hur hon ser ut utan retusch och filter. - Foto: Stella Pictures, Instagram/dominikapeczynski. Bilden är ett montage.

Dominika Peczynski visar hur hon ser ut utan smink och filter

På Instagram är vi vana att se Dominika Peczynski med smink och kanske något filter eller retusch. Men nu visar hon den nakna oretuscherade sanningen för sina följare. Se bilden här!


Dominika Borg Peczynski, 51, befinner sig just nu på lite välbehövlig semester. Det har varit händelserika dagar för Dominika, som i mitten av juni hade ett tjafs med maken Anders Borg, 54, som eskalerade till skilsmässa.

Bråket kom sig av att Dominika ville mysa med charkbricka och prata medan Anders Borg bara satt med sin iPad och läste. Suck...

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande", skrev Dominika på Facebook.

Men några timmar senare var paret vänner igen och ångrade sin skilsmässa, och bestämde sig för att fortsätta vara ett par. 

I slutet av juni gick skilsmässan trots allt igenom men Dominika och Anders är alltså ihop.

Det blir nog inget mer iPad-läsande för Dominika Borg Peczynskis bae Anders Borg... Bildkälla: Stella Pictures.

Dominika satsar på politiken – kandiderar för Liberalerna

Dominika har fullt upp. I höst kandiderar hon till Riksdagen för Liberalerna.

"Långt kvar till valet men sen så får ni som bor i Stockholm med omnejder gärna sätta ett litet kryss vid mitt namn. En medelålders dam med brokig och intressant bakgrund, hyfsad förmåga att dra slutsatser, ganska många olika perspektiv och vana av lösa diverse problem kanske kan bidra med något bra för Sverige", skrev Dominika nyligen på sin Instagram.

Dominika visar oretuscherad semesterbild

Med både ett händelserikt kärleksliv och en fullspäckad höst i politikens tecken så förstår vi verkligen varför Dominika behöver ta det lite piano på semestern. 

I skrivande stund njuter hon av sol och bad hos vänner i Valdemarsvik i Östergötland. 

"Ljuvligt ned väninnor i Östergötland. Sommarsverige är ta mig fan bäst!", skrev Dominika till en serie bilder där hon poserade vid en pool.

Dominika Peczynski slappar vid poolen. Bildkälla: Instagram/dominikapeczynski

På sin Instagram Story visade Dominika även hur hennes bilder såg ut innan hon retuscherat dom och lagt på filter. Så uppfriskande och härligt tycker vi.

Dominika Peczynski före och efter filter och retusch. Bildkälla: Instagram/dominikapeczynski
/
Senaste nytt

New Kids on The Block släpper nytt

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

2 timmar sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

3 timmar sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.