Casper Janebrink har en ny Porsche
Casper Janebrink har en ny Porsche – och den var inte billig. - Foto: Stella Pictures, Instagram/casperjanebrink

Casper Janebrink har köpt en ny Porsche: "Ingen familjebil"

Wow, wow, vavoom – Casper Janebrink har unnat sig ett nytt vrålåk. Arvingarna-stjärnan har slagit till på en Porsche. Och inte vilken som helst. Det är deras eldrivna Taycan Sport Turismo som nu står i garaget hos Casper Janebrink.


Arvingarnas frontstjärna Casper Janebrink, 52, har blivit en riktigt het prick. Caspers kärleksrelationer har minst sagt engagerat det svenska folket den senaste tiden. Och det är inte konstigt. Efter ett 23 år långt äktenskap med Helena Janebrink så gick paret ut med att de skulle skiljas.

Kort därefter stod det klart att Casper hade en ny flickvän i form av mäklaren Therese Andersson, 33. Det avslöjades även att Casper hade varit otrogen och att Therese är gravid. Casper och Thereses bebis är beräknad att komma i september.

Casper Janebrink och Therese Andersson på premiär för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka den 30 juni 2022. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Förutom det så är Casper ständigt aktuell som frontfiguren i Arvingarna och i "Bingolotto".

Det går minst sagt bra för Casper Janebrink. Nyligen skrev Nyheter24 om hur mycket pengar Casper drar in, och han har verkligen kosing på kontot!

Casper Janebrink visar nya vrålåket på Instagram – kör en Porsche Taycan Sport Turismo

Mitt i alla detta har Casper passat på att skaffa en ny kärra. I helgen visade Casper upp sitt härliga vrålåk.

"Parkerat bland stugorna på Askims strand, ikväll kör vi bingolottos sommarkväll", skrev Casper till bilden där han glatt poserade framför sin nya bil.

Casper Janebrink har unnat sig en vit Porsche Taycan Sport Turismo. Det är lyxmärkets elbil, och den kan göra hisnande 220 kilometer i timmen. Värstingbilen är långt ifrån gratis – de börjar på 1,1 miljoner kronor.

Men hur gott ställt Casper än har det så har han inte cashat upp för bilen. För Expressen berättar Casper att han leasar bilen.

Casper Janebrinks följare älskar hans nya Porsche 

I kommentarsfältet på Instagram så är Caspers följare imponerade av hans nya Porsche Taycan Sport Turismo. 

Några kommenterar lyder: 

"Inte så mycket familjebil"

 "Pojken med lyxbilen"

"Snygg bil Casper kramar"

"Snygg bil plus att du passar jättebra i Bingolotto kör på bara"

"Wow, häftig bil"

"Vilken bil du glider i"

Det är bara gratulera!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!