Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på semester i Marbella
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på semester ihop i Marbella. - Foto: Instagram/pernillawahlgren. Bilden är ett montage.

Christian Bauer attackerad av Pernilla Wahlgrens följare

Pernilla Wahlgren engagerar onekligen på sociala medier. Och hennes senaste bild på pojkvännen Christian Bauer är inget undantag.


Pernilla Wahlgren, 54, och pojkvännen Christian Bauer, 56, har varit ett par i över ett år. Och känslorna för varandra tycks inte avta direkt – paret är kärare än någonsin. 

På sociala medier delar både Pernilla och Christian ofta med sig av mysiga bilder från deras härliga liv ihop.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren på mingel ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför pussades inte Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på semestern

Nyligen var turturduvorna Pernilla och Bauer på semester på västkusten ihop. I sin podd "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med vännen Sofia Wistam så berättade Pernilla att avhållsamhet stod på agendan för paret. Christian Bauer hade nämligen åkt på en förkylning och Pernilla ville inte bli smittad.

– Så om det inte blev någon romantik på den här resan…Det var ingenting som hade behövts. Då pussas inte jag överhuvudtaget. Jag har verkligen varit duktig på att hålla mig ifrån honom. Vi har legat rygg mot rygg i sängen så man inte ligger nära och så han inte andas på mig i ansiktet. Så jag tänker "vad bra då kommer jag klara mig från att bli smittad, jag har inte ens pussat honom på kinden", berättade Pernilla i sin podd.

Trots avhållsamheten under resan verkar de ha haft det riktigt härligt när de tillsammans upplevt allt västkusten har att erbjuda i form av sol, bad och fantastisk mat.

Christian Bauer hånad på Pernilla Wahlgrens Instagram: "Tröja på"

Efter semestern på västkusten var det dags för nästa destination. Pernilla och Bauer åkte nyligen till Pernillas hus i Marbella där de njuter av det spanska vädret.

"Vi är bra på långfrukostar, jag & Bauer...Ingen väckarklocka, ingen tid att passa. Bara semester. Bara vi två. Som jag njuter….", skrev Pernilla och bjöd på en serie bilder från deras mysiga frukost på terassen. De har dukat upp med färsk frukt, charkuterier, äggröra, rykande hett kaffe och andra godsaker. På en av bilderna ler en barbröstad Bauer in i kameran.

"Bara vi två på denna plats är obeskrivligt", skrev Bauer som kommentar och avslutade med hashtaggen #baravara.

Pernilla Wahlgrens svar på kommentaren om Bauer

I kommentarsfältet skriver programledaren Carina Berg "GULLISAR", och influensern Ida Warg skickar hjärtemojis. 

Men det var självklart någon som hade något att anmärka på...

"tröja på!!!", kommenterade en följare som tycktes störa sig på att Christian Bauer satt utan tröja på terrassen.

En av Pernillas följare tyckte att Christan Bauer borde klä på sig. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Pernillas följare rusade genast till försvar och en svarade fyndigt "Munkavle på" och en annan skrev "Om han sitter vid frukostbord så får du bestämma. Ska vi säga så?".

Pernilla Wahlgren passade själv på att flika in en kommentar i debaclet.

"Det är 30 grader & vi är hemma hos oss i vårt eget hus…!", skrev Pernilla.

Team Pernilla!

Pernilla Wahlgren hade svar på tal! Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!