Julia Franzéns chock efter Bingos reaktion: "Sög snor ur min..."

Bingo Rimér och Julia Franzén är ett av Sveriges hetaste kändispar. Och mycket kul har de hittat på, men en gest från Bingos sida fick följarna att höja på ögonbrynen...


Blondinparet Julia Franzén och Bingo Rimér verkar vara starkare än någonsin tillsammans. Även om de befinner sig på två olika håll, Julia i Marbella och Bingo i Stockholm, sprudlar kärleken mellan paret.

Därför passar Julia och Bingo bra tillsammans

Under en frågestund på Instagram frågar en följare varför hon och Bingo passar så bra ihop, varpå Julia framhäver det faktum att de båda är självständiga.

Hon trycker lite extra på Bingos fina egenskaper såsom att han är både omhändertagande och romantiskt, men att han samtidigt ger Julia utrymme att få vara sig själv.

– Om en kille skulle säga att jag är hans allt, då skulle jag få panik. Alltså, skaffa dig ett liv, vad händer om jag dör?, skrattar Julia.

Bingos äckliga gest till Julia

Hon fortsätter svara med att hon inte pratar så ofta om honom för att hon inte vill framstå som "cheesy", men att det finns en sak hon vill berätta för följarna – och känsliga lyssnare varnas.

– När jag var förkyld så sa jag "jag känner mig så äcklig", då svarade han "du är inte äcklig". Vet ni vad han gjorde då? Han tog sin mun och sög ut snoret ur min näsa för att visa att han inte tyckte att det var äckligt.

Enligt Julia var det en attraktiv gest, till skillnad från vad de flesta andra säkert kan tycka.

Vad känner du? Skulle du uppskatta om din partner sög ut snoret från din förkylda näsa?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Bingos gest var fin?
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.