Stockholm

Nakenchocken på Katrin Zytomierska influenserresa

Det hände en minst sagt chockerande händelse under resan på partyön Ibiza.
Det hände en minst sagt chockerande händelse under resan på partyön Ibiza. Foto: Katrinzytomierska/Instagram/Jessica Gow/TT

Under en influenserresa i Ibiza som Katrin Zytomierska nyligen var på, fick en tjej i sällskapet, vara med om en minst sagt obehaglig upplevelse i en nattklubb på partyön.


Läs mer

I "Relationspodden 2.0" pratar Katrin Zytomierska, 44, och Bingo Rimér, 47, om relationer och svarar på frågor från nyfikna lyssnare. Det tidigare paret ger flera olika perspektiv på relationer och "livet i stort". I ett avsnitt som går under "Mannen på toan" berättar Katrin om en smärre chockerande utekväll när hon och ett gäng influensers nyligen var på en gemensam resa i Ibiza.

– Vi var ett gäng och hade det jävligt kul, och en ordentlig kväll körde vi all in och då hände det en specifik sak som du vill att jag ska berätta. Jag berättar en historia om någonting som hände en tjej som hängde på Ibiza, så kan ingen säga att det hände mig, säger Katrin Zytomierska.

Katrin betonar att det inte är hon som är tjejen och berättar att gänget befann sig på en nattklubb i den pulserande partystaden, när en tjej i sällskapet gick på nattklubbens toalett – mötte personen i fråga en minst sagt udda typ.

Katrin Zytomierska: "Börjar donka den i ansiktet på henne"

– Den här tjejen går på toaletten och då råkar hon glömma låsa dörren, så att in kommer en kille när hon sitter och kissar, asså full full. Jag kan inte säga att hon var salongsberusad eller lagom berusad, hon var packad, full som en kastrull, säger hon.

Då ska den berusade killen sagt "hola" och personen i fråga svarade tillbaka "hola". Sedan hände det chockerande...

– Hon sitter på toaletten då kommer killen in och han tar fram sin penis och börjar "donka" den i ansiktet på henne i pannan på kinden, och hon säger sorry but can you take your dick out my face?

Bingo svarar i poddavsnittet "fyfan vad sjukt, det där är riktigt skruvat", varpå Katrin tillägger att det är upp till var och en och bestämma vad man tycker är kul och inte kul.

– Den här tjejen tyckte det var uppfriskande, avslutar Katrin.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.