Bingo Rimérs miljontillgångar skojar man verkligen inte bort!
Bingo Rimérs miljontillgångar skojar man verkligen inte bort! - Foto: Jessica Gow/TT

Bingo Rimérs förmögenhet – miljontillgångarna och lyxlönen

Det är nog ingen hemlighet att det går bra för kändisfotografen Bingo Rimér. Men hur mycket klirr i kassan har han egentligen?


Det råder ingen tvivel om att kändisfotografen Bingo Rimér, 46, har varit framgångsrik i sin karriär.

Under åren har han bland annat fotat för tidningarna Slitz och Café, samt arbetat som agent för tidningen Playboy i Sverige. Han har också lanserat underklädesaffärer, grundat Moore Magazine och driver numera flera framgångsrika bolag såsom mediebolaget Lejon Mediagruppen AB.

Bingo Rimérs stora kärlek, realityprofilen och influensern Julia Franzén, 31, har nyligen gjort ordentliga miljonvinster och kan plocka ut en saftig lön. Men går det lika bra för Bingo är frågan?

Så mycket pengar tjänar Bingo Rimér 

I en frågestund på Instagram svarar Bingo Rimér på följarnas funderingar, varav många är nyfikna på fotografens privatekonomi. Och Bingo är inte blyg när han svarar! 

“Jag tar ut en grundlön på ungefär 50 k i månaden. Men den försvinner snabbt”, skriver Bingo.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Och det verkar ha varit kändisfotografens lön ett tag. Enligt uppgifter från Skatteverket, som Nyheter24 tagit del av, så hade Bingo Rimér även 2020 en lön som låg på runt 50 000 kronor i månaden. Då hade han en fastställd förvärvsinkomst på 578 500 kronor, vilket motsvarar en månadslön på ungefär 48 200 kronor. Emellertid hade han även ett underskott av kapital på 116 365 kronor år 2020.

Bingo Rimérs förmögenhet och miljonregn

Men Bingo Rimér är också engagerad i flera bolag, som med säkerhet också ger fotografen en hel del klirr i kassan… 

Bingos bolag Bingo Rimér Enterprise AB omsatte 2021 3 543 000 kronor, Lejon Media Gruppen AB 3 543 000 kronor och B3 FASTIGHETSTEKNIK AB 474 000 kronor, enligt uppgifter från Allabolag. Det är minsann inga siffror man skojar bort! 

Bingo Rimér är även styrelseledamot i Gällöberget Resort AB, men vars bokslut inte finns tillgängligt. Revsunds Prästgård AB, där Bingo är suppleant, gjorde dock en förlust på 103 000 kronor 2021. 

Men det är inte att undra på att Bingo Rimér är så framgångsrik. Bingo berättar att han ofta jobbar mer än heltid, men att det är tur att han tycker om sitt jobb så mycket så att det inte känns av.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimérs många miljontillgångar: "Kommer lägga pengarna på..."

Utöver sin lön och engagemangen i bolagen har Bingo Rimér även andra, riktigt värdefulla, tillgångar. Det avslöjar han i sin frågestund på Instagram.

Bingo berättar exempelvis att hans hus i skärgården är värt omkring 15 miljoner kronor samt att han också äger ett hus i Jämtland och en lägenhet i Marbella som han kan sälja dyrt – när det blir dags för honom och Julia Franzén att köpa hus ihop.

Vidare avslöjar Bingo att han äger mark i Blekinge där det byggs hus. På tomterna menar Bingo att familjen kan bygga 20–30 hus, som kan säljas för 5 miljoner kronor styck. Alltså skulle en försäljning av dem ge en vinst på 100–150 miljoner kronor.

Men det stannar inte där! Bingo uppger även att han har två stora öar som kan säljas för totalt 30 miljoner kronor som minst. Han äger också en båt tillsammans med exet Katrin Zytomierska, 44.

“Jag kommer lägga alla pengarna på krypto och cannabis”, skriver Bingo i sina händelser på Instagram.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

I frågestunden svarar Bingo även på intima sexfrågor, det kan du läsa mer om här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!