Det har inte varit helt friktionsfritt mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska.
Det har inte varit helt friktionsfritt mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska. - Foto: Stella Pictures/Henrik Montgomery/SCANPIX/TT

Bingo Rimér om bråken mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska: ”Blivit fel”

Allt ser ut att vara frid och fröjd på sociala medier för Bingo Rimérs moderna familj. Men nu talar han ut om konflikterna mellan flickvännen Julia Franzén och exet Katrin Zytomierska.


Kändisfotografen Bingo Rimér, 47, har många relationer i bagaget, men hans mest välkända ex måste vara nöjesprofilen och entreprenören Katrin Zytomierska, 44. 

Tillsammans har exparet barnen Ringo och Rambo och lever fortfarande som bonusföräldrar för respektive barn från andra förhållanden, specifikt Bingos dotter Nova och Katrins son Falke

Numera är Bingo tillsammans med influensern och realityprofilen Julia Franzén, 31, medan Katrin lever singellivet. 

Julia Franzén och Bingo Rimér på semester. Foto: Instagram/Julia Franzén

Alla ex, barn och nuvarande partners bildar den moderna familjekonstallation som ofta syns umgås ihop på sociala medier. Men trots de glada bilderna är det inte helt friktionsfritt i bonusfamiljen. 

Nu avslöjar Bingo att flickvännen Julia och exet Katrin haft sina duster…

Bingo om konflikterna mellan Julia och Katrin: “Starka åsikter”

I en frågestund på Instagram svarar Bingo Rimér på följarnas funderingar. En följare är nyfiken på hur relationen mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska ser ut och huruvida det kan uppstå irritation mellan dem eller ej.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska, med familj. Foto: Stella Pictures

“Absolut”, är Bingos svar på den frågan.

“Katrin och Julia är väldigt olika. Men samtidigt två väldigt starka kvinnor med starka åsikter och värderingar”, skriver han vidare i sina händelser.

"Har blivit fel"

Så vad grundar sig konflikterna mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska i?

“Katrin saknar ibland filter och kan säga saker rakt ut”, menar Bingo Rimér och fortsätter:

“Det kan vara väldigt skönt med en rak och ärlig dialog. Men ibland har det blivit fel”.

Julia om Katrin: "Kan inte bry sig mindre om vad andra tycker eller tänker"

Julia Franzén har själv tidigare uttryckt att hennes uppfattning om Katrin är att hon inte bryr sig om andras tankar och känslor, utan enbart tänker på sig och sitt. 

– Hon kan inte bry sig mindre om vad andra tycker eller tänker, sa Julia då, men framförde även att hon tycker att det kan vara positivt eftersom Katrin själv mår bra av hur hon är som person.

Julia Franzén och Katrin Zytomierska på influenserresa i Ibiza. Foto: Stella Pictures

Så lång tid tog det för Julia och Katrin att komma överens: "Efter tiden i..."

Men trots olikheterna menar Bingo Rimér att Julia Franzén och Katrin Zytomierska nu kommer bättre överens.

“Jag tycker att dom har landat väldigt bra och hittat sina roller mot varandra och lärt sig att uppskatta varandra”, skriver han i sina händelser på Instagram.

Men det tog minsann sin lilla tid för de båda profilerna att förstå sig på varandras olikheter. Enligt Bingo skedde utvecklingen först efter familjens senaste resa till Marbella.

“Efter tiden i Marbella nu senast tillsammans så har dom verkligen förstått sig på varandras olika sidor”, berättar Bingo.

Bingo Rimérs svar på Instagram. Foto: Instagram/Bingo Rimér

I samma frågestund har Bingo också delat med sig av intima detaljer om sitt och Julias sexliv, det kan du läsa mer om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!