Nu delar Pernilla Wahlgren med sig av bilder från sitt nya hem-
Nu delar Pernilla Wahlgren med sig av bilder från sitt nya hem- - Foto: Stella Pictures

Oväntade detaljen i Pernilla Wahlgrens nya bild får följarna att reagera: “Så sliten”

Efter en lång väntan Pernilla Wahlgrens nyinköpta hus i Marbella klart – och nu visar stjärnan upp bilder från drömboendet. Men några detaljer får följarna att reagera, vilket i sin tur får Pernillas vän att rycka ut till hennes försvar.


Pernilla Wahlgren, 54, har minst sagt haft fullt upp. Hon har varvat livet som förälder, poddare, artist och tv-stjärna om vartannat. Kort sagt förtjänar hon verkligen lite semester.

Just nu befinner sig Pernilla i det nya huset i Marbella, tillsammans med pojkvännen Christian Bauer, varifrån hon postar vackra bilder från semesterparadiset på Instagram.

"Ungdomsrave" i Spanien

Utöver att njuta av goda måltider, vackra vyer och varandra sällskap så har kärleksparet också haft familj och vänner på besök.

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam", som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med Sofia Wistam, så berättar Pernilla exempelvis om när Benjamin Ingrosso kom på besök – tillsammans med sina många vänner.

Då beskrev podcastduon den nya tillvaron som att vara mitt i ett “ungdomsrave” i Spanien. Du kan läsa mer om hur Pernilla Wahlgrens semester fick en tvär vändning här. 

Pernilla Wahlgrens nya namn på huset

Pernilla Wahlgren har sedan tidigare ett hus i Marbella som hon kallar “Casa Rosa”, men nu har hon lagt till ytterligare ett hus till samlingen. 

Det nya huset kallade hon inledningsvis för “Casa de las Estrellas”, men ändrade sig sedan. 

Istället heter huset nu “Casa Piña” och är alltså uppkallat efter det spanska namnet på ananas – en frukt som realitydrottningen sannerligen kommit att förknippas med.

Följarna reagerar på tvättredskapet för intima delar

Följarna har varit mycket nyfikna på det nya huset, som Pernilla visar upp glimtar ifrån på Instagram.

Nu har realitystjärnan bjudit på en ny bild inifrån huset. Bilden föreställer hennes badrum – som man minsann inte skojar bort. En detalj följarna reagerar på med inlägget är att det finns en bidé i badrummet, vilket inte alla badrum i Sverige brukar ha precis.

“Den spanska bidén måste alltid med!”, kommenterar bland annat Patrick Ekwall, varpå Pernilla svarar:

“Äääälskar bidé!”.

Följarna verkar också förtjusta över hygienattiraljen, som används för att tvätta sig efter toalettbesök.

Kommentaren som får Pernillas vän att säga ifrån: "Varför så sliten..."

Men följarna är inte bara positivt inställda till badrumsbilden. Även om många tycker att det ser fint ut, höjs också kritiska röster.

“Varför så sliten dusch?”, undrar en följare.

Men kommentaren får Pernilla Wahlgrens vän, inredaren Susanne Nordström, att säga ifrån. Susanne brukar hjälpa Pernilla med sina projekt och kan mycket väl ha haft ett finger med i spelet när Pernillas nya Marbella-hus renoverats.

“Duschen är, liksom badrummet och hela hela huset helt nyrenoverat “, protesterar hon och har istället en alternativ förklaring till duschutrymmet utseende:

“Ser det slitet ut är det synvilla på bilden och nån har nog nyss duschat.”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.