Efter lång väntan har Pernilla Wahlgren äntligen döpt sitt nya Marbellahus
Efter lång väntan har Pernilla Wahlgren äntligen döpt sitt nya Marbellahus - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Nu har Pernilla valt namn på lyxvillan i Marbella: "Bestämde mig nyss"

Efter en lång väntan står det nu klart vad Pernilla Wahlgrens nyinköpta hus i Marbella ska få heta – och många kommer nog glädjas av hennes val.


Efter en hektisk vår full av turnéer och husbyggen har Pernilla Wahlgren, 54, tagit lite välförtjänt semester. 

Just nu befinner hon sig i Marbella tillsammans med pojkvännen Christian Bauer. I förra veckan var hennes flöde på Instagram fullt av bilder på det förälskade paret, som njöt av lugnet, god mat och varandra.

Pernilla Wahlgrens semester tog en tvär vändning

Men i veckans avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla att det är helt andra bullar nu.

– Du är i Spanien nu på liksom... tonårsrave, nej ungdomsrave. Kan man säga så? Frågar poddkollegan Sofia Wistam.

– Ja, nej men alltså... Det här huset, som jag bor i och som vi pratade om förra veckan, det var ju så lugnt och skönt, och det var bara jag och Christian, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Men det hela tog en tvär vändning när det vällde in en hel drös med ungdomar. Sonen Benjamin Ingrosso hade nämligen bjudit in sina vänner och deras flickvänner till huset – och förpassat Pernilla och Christian till hennes andra, något mindre villa "Casa Rosa". 

De många vändorna – med Pernillas husnamn

Och på tal om Casa Rosa, som fick sitt namn i och med sin rosa färg, har ju namnet på den nyinköpta villan varit ett återkommande ämne i Pernillas sociala medier. Hon har nämligen haft lite svårt att bestämma sig.

”Casa de las Estrellas heter det nu – vilket betyder Stjärnornas hus. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt… Kanske målar det rosa, & döper det till Casa Rosa 2. 0 ..?!” Skrev Pernilla på en Instagrambild i samband med att hon offentliggjorde det nya husköpet. 

Någon ommålning har det inte blivit ännu, men en uppmärksam följare la märke till en hashtag på en av hennes senare bilder, och bestämde sig för att fråga henne om det hela. 

"Har du ändrat namnet?"

"Har du ändrat namnet? Från casa de las estrellas till casa piña?" Skriver den nyfikna följaren.

"Japp bestämde mig nu ! :)" Svarar Pernilla Wahlgren då.

Piña är det spanska ordet för ananas – en frukt som realitydrottningen kommit att förknippas en hel del under lång tid, men som hon tidigare sagt att hon INTE vill döpa huset efter. 

Efter en tids marinering har hon uppenbarligen ändrat sig!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!