Pernilla Wahlgrens hus i Marbella har förvandlats till ett ungdomsrave
Pernilla Wahlgrens hus i Marbella har förvandlats till ett ungdomsrave - Foto: TT/Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren utkastad från lyxhuset i Marbella

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers lugna och sköna Marbella-tillvaro på tu man hand har bytts ut mot ett "ungdomsrave". Nu har hon och pojkvännen fått lämna det nyinköpta huset.


Efter en hektisk vår full av turnéer och husbyggen har Pernilla Wahlgren, 54, tagit lite välförtjänt semester. 

Just nu befinner hon sig i Marbella tillsammans med pojkvännen Christian Bauer. I förra veckan var hennes flöde på Instagram fullt av bilder på det förälskade paret, som njöt av lugnet, god mat och varandra.

Pernilla Wahlgrens semester tog en tvär vändning

Men i veckans avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla att det är helt andra bullar nu.

– Du är i Spanien nu på liksom... tonårsrave, nej ungdomsrave. Kan man säga så? Frågar poddkollegan Sofia Wistam.

– Ja, nej men alltså... Det här huset, som jag bor i och som vi pratade om förra veckan, det var ju så lugnt och skönt, och det var bara jag och Christian, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Det förbyttes ju då till något helt annat när det vällde in tolv ungdomar. 

Foto: Instagram/benjaminingrosso

Där bor Pernilla och Christian Bauer nu

Men det är inte vilka ungdomar som helst som intagit Pernillas lyxvilla, utan sonen Benjamin Ingrosso och hans vänner som rest dit på semester. I podden berättar mamma Pernilla att sällskapet nu består utav totalt 17 personer, med henne och "Chrille" inkluderade.

Och nog för att den nyinköpta villan är stor och rymlig, men ett så stort sällskap ryms inte ens där. Kanske är det därför Pernilla och Christian blivit förpassade till hennes tidigare hus, "Casa Rosa".

– Några utav dem (Benjamin och hans vänner, reds anm.) bor även i Casa Rosa, där jag och Christian bor nu också. Jag och Christian gjorde ju i ordning ett extra gästrum här, så nu har vi fem gästrum, vilket är fantastiskt, säger Pernilla i podden.

Vidare berättar Pernilla Wahlgren att hon och det stora sällskapet har det riktigt trevligt ihop, med god mat, träningspass vid poolen och en tillvaro där alla hjälps åt. 

Inga sura miner från hennes håll, med andra ord!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!