Nu reagerar podcastduon i Wahlgren & Wistam på Julia Franzéns och Bingo Rimérs bilder på sociala meder.
Nu reagerar podcastduon i Wahlgren & Wistam på Julia Franzéns och Bingo Rimérs bilder på sociala meder. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Julia Franzén

Pernilla Wahlgrens hårda känga till Julia Franzén och Bingo Rimér: “Fy”

Julia Franzén la i dagarna ut en video av Bingo Rimér när han assisterade henne i de nedre regionerna så att säga... Det här är någonting som fått realitystjärnan Pernilla Wahlgren att reagera.


Det råder ingen tvivel om att realityprofilen och influensern Julia Franzén och fotografen Bingo Rimér är en duo som inte är rädda för att bjuda på sig själva.

De har flera gånger chockerat följarna på Instagram, när de delat med sig av sjuka detaljer från sitt privatliv eller intima avslöjanden om sig själva. Bingo Rimér har bland annat haft en mycket bjussig frågestund nyligen, där han delat med sig ett och annat om parets sexliv. Du kan läsa mer om Bingos svar på sexfrågorna här.

Nu har paret inte bara fått följarna att haja till – utan även upprört allas vår realitydrottning Pernilla Wahlgren

Julia Franzén: "Han erbjöd sig att 'operera mig'"

I dagarna hade Julia Franzén en frågestund på Instagram, där en följare undrade om“äckliga” saker Bingo Rimér gjort, likt situationer Julia tidigare avslöjat.

Och Julia var inte sen med att dela med sig av en sak som hände henne nyligen, där Bingo gärna ställde upp med en hjälpande hand – bokstavligen talat.

“Förra veckan fastnade min tampong när mitt snöre försvann. Så han erbjöd sig att 'operera' mig”, skrev Julia i sina händelser på Instagram.

Julia Franzén: “Han körde upp en kall tandborste”

Julia Franzén berättar att tampongen hon inte fick ut oroade henne och att hon var rädd för att behöva åka till akuten för att få ut den, men att hon istället tog hjälp av Bingo Rimér. Men hur skulle Bingo “operera” Julia då? Jo:

“Han körde upp en kall tandborste”, berättar Julia och skriver vidare:

“Det var SÅ obehagligt”.

Foto: Instagram/Julia Franzén

Som tur är verkar det ha gått bra, för Julia delade även med sig av en bild på resultatet; Bingo hållandes hennes blodiga tampong. Utöver det bjöd Julia även på en video av händelseförloppet, där hon ligger med benen isär och Bingo försöker få ut tampongen ur henne..

"En väldigt äcklig sak"

Bingo Rimér kallade det hela för: "jävligt satisfying", men realitystjärnan Pernilla Wahlgren håller däremot inte riktigt med…

Foto: Instagram/Julia Franzén

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med programledaren Sofia Wistam, pratar duon om äckliga saker Sofia nyligen läst om. 

Hon tar bland annat upp “vabbing” som Nyheter24 rapporterat om. Sofia har också läst om att Bingo hjälpte Julia att få ut tampongen och sedan visade upp resultatet på Instagram, vilket hon berättar om för Pernilla. Du kan läsa mer om när Bingo hjälpte Julia med sin tampong här. 

Sofia inleder med att säga att hon ska berätta om “en väldigt äcklig sak”  – och det håller Pernilla sannerligen med om att det är.

Pernilla Wahlgren: "Där gick min gräns"

Duon skrattar åt företeelsen men har också ett och annat att säga.

 – Är inte det jättekonstigt? Undrar Sofia Wistam varpå Pernilla Wahlgren skrattar:

 – Jo, det var lite konstigt… Vad ska man säga? Vissa människor redovisar allting.

Men Pernilla reagerar inte bara över själva händelsen, utan tycker också att både bilderna och tillvägagångssättet är aningen för mycket för henne.

 – Det sjukaste är att han sitter verkligen som en gynekolog liksom. På knä framför henne mellan benenen. Och han lirkar tydligen ut tampongen som fastnade med “en kall tandborste”. Nej fy. Herregud. Nej, där gick min gräns, säger hon i podcasten.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.