Henrik Montgomery/SCANPIX/TT/Stella Pictures
Henrik Montgomery/SCANPIX/TT/Stella Pictures - Foto: Nu talar Alexandra "Kissie" Nilsson ut om bråken på influenserresan.

Alexandra “Kissie” Nilsson talar ut om influenserbråket i Ibiza: “Helt jävla omöjligt”

Att det var en hel del drama på influenserresan till Ibiza är det inte svårt att tro. Inte minst på grund av de stökiga filmerna som publicerats på sociala medier. Nu tar Alexandra “Kissie” Nilsson bladet från munnen och berättar om bråket på resan.


I juli reste flera influensers tillsammans till Ibiza, på en influenserresa i samarbete med tandblekningsföretaget Bellisas.

På Instagram syntes Jasmine Gustafsson, Alexandra “Kissie” Nilsson, Katrin Zytomierska, Julia Franzén, Antonia “Anty” Johnson, Tone Sekelius, Felicia Bergström, Johanna Öholm, Vanessa Valderrama, Andrea Norrman och Mimmi Kapell på vackra stränder, lyxiga båtar och festliga nattklubbar på partyön. 

Men även om vistelsen på Ibiza såg härlig ut på många sätt, så har den inte bara inneburit trevliga upplevelser för de resande. 

Alexandra "Kissie" Nilsson och Katrin Zytomierska i storbråk: "Inte växt upp"

I en video som Johanna Öholm la ut i sina händelser på Instagram verkar det exempelvis som att Katrin Zytomierska och Alexandra “Kissie” Nilsson ryker ihop över gammalt groll. 

Det var under en blöt utekväll som profilerna till synes råkade i luven på varandra. Alexandra “Kissie” Nilsson utropade bland annat:

–  Kan man inte vara lite snäll mot varandra. Du har väl ändå växt upp?

Katrin Zytomierska i sin tur svarade:

– Växt upp? Jag har inte växt upp!

Huruvida videon visar en äkta konflikt eller en iscensatt sådan återstår att se. Oavsett vilket så valde i alla fall Katrin kort därefter att hoppa av influenserresan och lämna Ibiza för en familjesemester till Marbella.

Alexandra “Kissie” Nilsson om influenserresan: "Påfrestande"

Nu avslöjar Alexandra “Kissie” Nilsson att det har varit ännu mer bråk och drama på inlfuenserresan till Ibiza. I en video på Youtube säger hon att hon vill bemöta skvallret och spekulationerna som kommit efter resan.

– Det var ju lite drama, säger hon.

Alexandra berättar att något som gav upphov till en lite knepig stämning var att de blev ihopparade två och två som skulle bo ihop, trots att alla inte kände varandra så väl.

– Det är ju påfrestande, menar hon.

Även antalet influensers som skulle umgås på resan menar hon var en dålig förutsättning:

– Naturligtvis så blev det ju en krock, eftersom vi har 12 väldigt starka personligheter som skulle samsas och alla ville få sin vilja fram.

Alexandra “Kissie” Nilsson: "Ser galet ut"

Alexandra “Kissie” Nilsson berättar vidare att gruppens stora bråk skedde i anslutning till en av de blöta festkvällarna, som följarna fick se på Instagram.

Som bekant är Ibiza en riktig partyö och gänget skulle ut på nattklubb. Väl där hade gruppen svårt att hålla ihop eftersom de var så många.

– Det är som att hålla ihop en liten skolklass, det är omöjligt, tycker Alexandra.

Anledningen till att gruppen blev splittad hade också att göra med att alla inte tilläts på samma ställen, då somliga nekades inträde till klubben medan andra inte blev insläppta i VIP-området. 

Men Alexandra tycker inte att det är konstigt att vissa lämnades bakom, utan anser att alla är vuxna människor och ansvarar själva för att hänga ihop med gruppen.

– Det ser ju nästan galet ut. Tänk er själva 12 människor i en jävla klunga på en nattklubb.

Alexandra “Kissie” Nilsson: "Genuint löjlig"

Alexandra “Kissie” Nilsson berättar vidare att vissa verkade ha en förväntan att gruppen skulle vara mer samlad.

– Dagen efter den här utekvällen så var det en hel del sura miner, menar hon och fortsätter: 

– Jag tycker att det är, förlåt, men helt jävla omöjligt. Jag förstår inte hur man kan göra en grej av att man inte lyckas hålla ihop gruppen.

Men Alexandra hävdar också att hon själv höll sig utanför bråket:

– Jag orkar inte lägga mig i den diskussionen. Jag tycker faktiskt genuint att den är löjlig.

Alexandra “Kissie” Nilsson kritiserar arrangörerna av resan: "Väldigt jobbigt"

Utöver att Alexandra “Kissie” Nilsson tyckte att hela dramat var rätt löjligt har hon dock förståelse för att det skavde mellan profilerna på resan. 

– Det är väldigt jobbigt att behöva anpassa sig efter 12 väldigt olika människor. Det är liksom upplagt för att det ska bli fel.

Nu riktar hon även kritik mot företaget som arrangerade resan. 

– Hade jag som företag hållit i en sån här influenserresa så hade jag valt influensers som jag tror har lite liknande tänk, säger hon i Youtubeklippet.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?