Carolina Gynnings senaste bild på Instagram fick följarna att reagera.
Carolina Gynnings senaste bild på Instagram fick följarna att reagera. - Foto: Stella Pictures

Storbråk i Carolina Gynnings kommentarsfält – efter rumpbilden

Carolina Gynning är inte direkt den profil som håller tillbaka mest på sociala medier. Men nu har en av hennes vågade bilder på Instagram startat ett stort bråk i kommentarsfältet.


Konstnären, modellen och medieprofilen Carolina Gynning, 43, är sannerligen en kvinna med många talanger. Hon är en framgångsrik konstnär, driver en populär podcast och är inte minst en riktig favorit på sociala medier.

Dessutom lever Carolina Gynning familjelivet med allt vad det innebär, tillsammans med döttrarna Alicia, Adele och Vilda, samt pojkvännen Viktor Philipson, 36. 

Carolina Gynning har inte direkt för vana att hålla tillbaka på sina sociala kanaler. I podcasten "Gynning och Berg - Hittar sig själva", som hon driver tillsammans med Carina Berg, 44, bjuder Carolina Gynning bland annat på intima avslöjanden om sitt privatliv. 

Här kan du exempelvis läsa om när Gynning berättar bjussiga detaljer om sitt sexliv.

Carolina Gynning delar vågade bilder

Inte heller på Instagram brukar Carolina Gynning vara särskilt blyg. Där lägger hon ut vågade och skojiga bilder, som brukar gå hem hos följarna.

Gynning har exempelvis bjudit på en spexig rumpbild – på pojkvännen Viktor Philipson.

Men nu har hennes senaste inlägg, som också involverar en bakdel, lett till meningsskiljaktigheter bland följarna och ett bråk har brutit ut.

Carolina Gynnings bild som startat storbråk i kommentarsfältet

Bilden som har fått följarna att gå i taket föreställer Carolina Gynning på en gunga i Ibiza.

“Swinging to Copenhagen”, skriver hon.

Men vad är det som får följarna att reagera? Jo, vissa verkar lite trötta på att se rumpor i Gynnings flöde, medan andra inte alls håller med.


“Är inte folk trötta på det där arslet snart?”, undrar en följare.

Kommentaren har fått medhåll men också mothugg.

“Är trött på folk som bara är så jäkla avundsjuka”, lyder ett svar.

Nu försvarar följarna Carolina Gynnings rumpbild

Trots att inlägget har triggat några otrevliga kommentarer så är Carolina Gynnings fans sannerligen lojala och rycker ut till hennes försvar. 

“Fy vad tråkiga kommentarer och bittra människor. Så less på det. Hon är fin och lägger upp det hon vill. Har ni problem med det så sluta titta!!!! Sköt ert eget liv och ta tag i  det ni själva mår dåligt över – bara patetiskt av er att hålla på så här”, tycker en upprörd följare.

En annan roas bara av kritikernas ilska och kommenterar uppskattande:

“Älskar när du retar gallfeber på folk”.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.