Nu berättar Carolina Gynning om sina sexuella preferenser.
Nu berättar Carolina Gynning om sina sexuella preferenser. - Foto: Stella Pictures

Carolina Gynnings intima sexavslöjande: “Dominatrix eller submissive"

I det senaste avsnittet av "Gynning och Berg" delar Carolina Gynning med sig av minst sagt privata detaljer – om sitt sexliv. I podcasten berättar Gynning om sina sexuella preferenser och BDSM-sex.


Konstnären, modellen och medieprofilen Carolina Gynning, 43, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är en storsäljande konstnär, driver en framgångsrik podcast och är även en riktig favorit på sociala medier.

Dessutom är Carolina Gynning en dedikerad mamma till döttrarna Alicia, Adele och Vilda, samt flickvän till pojkvännen Viktor Philipson, 36. 

På samtliga kanaler har Carolina Gynning inte direkt för vana att hålla sitt privatliv för sig själv. Inte minst i podden "Gynning och Berg - Hittar sig själva", som hon driver tillsammans med Carina Berg, 44, bjuder Carolina Gynning på särskilt intima avslöjanden om sitt privatliv.

Nu berättar hon bjussiga detaljer om sitt sexliv.

Carolina Gynning: "I sängen är jag..."

I det senaste avsnittet av “Gynning och Berg” menar Carina Berg att det ibland upprör henne hur lätt Carolina Gynning tar på saker. Programledaren menar att hon själv ibland tar mer illa vid sig av vännens motgångar, än vad Gynning själv gör.

– Jag kan bli bekymrad över att du tar mycket skit, säger hon i podcasten.

Men Carolina Gynnings svar på kompisens oro är minst sagt förvånande:

– I sängen är jag submissive, utropar hon.

"Vill bli fastknuten i slipsen"

Carolina Gynnings plötsliga bekännelse får Carina Berg att brista ut i skratt.

– Du vill bli fastknuten i slipsen eller?, frågar hon.

– Ja, exakt, erkänner Carolina Gynning.

Stämningen i poddstudion blir inte lite fnissig av den plötsliga avstickaren. De båda skrattar gott när Berg tackar Gynning för att hon delar med sig av faktumet att hon är undergiven i sovrummet.

Carolina Gynning: "Dominatrix eller submissive"

Carolina Gynning berättar vidare om sexlivet och sin syn på BDSM, vilket alltså står för bondage (dominans), discipline (underkastelse), sadism och masochism.

– Det är ju dominatrix eller submissive, det är liksom de två man kan vara, menar hon och fortsätter:

– Antingen bestämmer du eller så ligger du där som en fisk.

Carolina Gynning om hur BDSM påverkar henne: "Rinner ner..."

Men det är inte helt utan anledning som Carolina Gynning plötsligt erkänner sin preferens inom sexpraktiken BDSM. 

– Jag tror att min submissivitet rinner ner över grejer som jag gör i livet – och gör då att jag tycker att det är helt okej att bli “submissad” lite här och där i livet.

Carolina Gynning menar alltså att hennes sexuella preferenser även påverkar henne i vardagslivet, så att hon som Berg säger “tar mycket skit”.

– Jaha, ditt sängkammarbeteende har spillt över på liksom köksbordbeteende? Men blir du kåt av det?, undrar Carina Berg.

– Nja, asså, jo, erkänner Carolina Gynning.

"Superkåt"

Carina Berg skämtar vidare om att folk gör dumma saker – och att Carolina Gynning i sin tur enbart tackar och tar emot.

– Och så rinner det i trosan, skrattar Gynning.

– “Nej, nu är det någon som är sjukt otrevligt så nu går jag och pullar”, skojar Berg och fortsätter:

– Praktiskt ändå att bli superkåt av motgångar!

/
Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

3 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.