Fredag 12 Aug
Stockholm

Carolina Gynnings skarpa markering mot pojkvännen: “Tills du nyktrat till”

Det är inte alltid helt friktionsfritt mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Det är inte alltid helt friktionsfritt mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning och Viktor Philipson har valt att leva som särbos, trots att de har barn ihop. Nu berättar Gynning att parets separata boenden kan ställa till det i relationen dem emellan...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Medieprofilen och konstnären Carolina Gynning, 43, har sedan 2019 varit tillsammans med Viktor Philipson, 36. I fjol fick paret dottern Vilda tillsammans, men har emellertid valt att bo isär trots det gemensamma barnet. 

Carolina Gynning har även döttrarna Adele och Alicia från sitt tidigare förhållande med Alexander Lydecker, 40.

Hittills har livet som särbos verkat fungera bra för kärleksparet – trots den gemensamma dottern – men nu talar Carolina Gynning ut om problemen med att bo isär…

Det gör Viktor Philipson som får Carolina Gynning att stänga dörren till villan 

I det senaste avsnittet av “Gynning och Berg”, som Carolina Gynning driver tillsammans med Carina Berg, 44, berättar hon om hur livet som särbo fungerar i hennes ögon.

Hon själv bor i en stor villa på Ekerö, medan Viktor Philipson har kvar sin lägenhet i stan. Hon menar att de separata bostäderna i regel inte gör så att de ses mindre, men att hon vid ett särskilt tillfälle brukar förvisa pojkvännen till lägenheten…

– Om han vill “take a walk on the wild side”, som många killar gillar att göra, så känner jag att han kan vara hemma, berättar Gynning.

Då släpper Carolina Gynning inte in Viktor Philipson i hemmet: "Tills du nyktrat till"

Men vad menar Carolina Gynning med att Viktor Philipson vill “ta sig en tur på den vilda sidan”? Jo, det är när pojkvännen går ut på blöta festkvällar som Gynning inte låter honom återvända till villan.

– Jag är en sån kvinna att när han säger: “Jag ska ut med mina polare”, då säger jag: “Då stannar du i din lägenhet tills du nyktrat till”, berättar hon i podcasten.

Carolina Gynning förklarar vidare att hon trivs med att villan är hennes egen:

– Det är så jävla skönt att ha sitt eget.

Carolina Gynning och Viktor Philipson har inte hörts på veckor under bråken

Men det har inte alltid varit en dans på rosor att ha separata boenden, menar Carolina Gynning. Nu talar hon ut om att det också har skapat en spricka mellan henne och Viktor Philipson, när de hamnat i konflikter.

– När vi har varit ovänner har vi sagt: “Då drar jag nu”. Men det är dumt. Man måste alltid reda ut det, tycker Gynning.

Att paret haft möjligheten att undvika varandra har lett till att de under perioder inte vare sig hört eller sett varandra, trots den gemensamma dottern.

– Det skapar bara en distans. Så hörs man inte på två veckor efter det, avslöjar Gynning om bråken.

Förändringen i Carolina Gynnings och Viktor Philipsons relation – efter bråken

Men de som oroas av Carolina Gynnings och Viktor Philipsons perioder av tystnad kan lugna sig med att det inte längre verkar vara någon fara på taket.

I podcasten berättar Gynning att de har insett problematiken i att fly till sina separata boenden när de bråkar.

– Vi gör aldrig det längre, menar hon.


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.