Måndag 15 Aug
Stockholm

Nu svarar Erica Lindberg på följarnas kritik – efter utekvällen: “Trodde folk skulle förstå…”

Erica Lindberg mottog kritik efter sin utekväll, nu svarar hon.
Erica Lindberg mottog kritik efter sin utekväll, nu svarar hon. Foto: Stella Pictures

Erica Lindberg befinner sig utomlands på en välbehövlig semester. Men efter en utekväll på semesterorten har följarna riktat kritik mot Paradise Hotel-profilen och menar att hon inte borde uppmana andra tjejer att göra som hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influensern och realityprofilen Erica Lindberg, 26, har haft fullt upp sedan sin senaste medverkan i Paradise Hotel 2020. I programmet träffade hon Patrik Ekblom, 32, som hon senare blev tillsammans med.

Efter programmet började Paradise-profilerna bygga sig en framtid ihop. De köpte hus tillsammans och startade en gemensam Youtube-kanal, men meddelade i maj att de valt att gå skilda vägar. Här kan du läsa mer om det forna kärleksparets beslut.

Nu befinner sig Erica Lindberg på en utlandsresa, där hon tar vara på livet som singel och passar på att festa. Men nu har en av hennes utekvällar lett till kritik...

Erica Lindberg kritiseras efter partykvällen: "Uppmuntrar tjejer att..."

Erica Lindberg berättade tidigare för sina följare att hon valde att lämna sin mobiltelefon hemma när hon gick ut på nattklubb – och tyckte att det var en härlig upplevelse.

Men följarna tyckte inte att det var en lika god idé som dokusåpaprofilen.

– Det är några som har skrivit till mig angående att jag skrev att vi var ute igår utan mobiltelefon. Det är flera som har blivit upprörda över att jag uppmuntrar tjejer att gå ut och festa utan telefon, berättar Erica.

Foto: Instagram/Erica Lindberg

Erica Lindbergs svar på kritiken: "Vad tror ni..."

Men realityprofilen tycker inte att följarnas kritik är befogad och menar att det inte var någon säkerhetsrisk.

– För det första så går man ju inte ut själv utan telefon någonsin liksom och det trodde jag att folk skulle förstå, säger Erica Lindberg i sina händelser på Instagram och fortsätter:

– För det andra så kom mobiltelefonen 1983. Vad tror ni att folk gjorde innan det? Kan vi inte bara ta en liten diskussion?

Foto: Instagram/Erica Lindberg

Erica Lindberg tycker följarna skuldbelägger kvinnor

Erica Lindberg menar också att följarnas kritik är problematisk och förskjuter ansvaret från eventuella förövare.

"Eller hur!! Det är ju tragiskt att man som tjej inte ska kunna gå ut själv utan telefon. Lätt att skuldbelägga tjejerna istället för förövarna – som är det faktiska problemet", har en följare skrivit till realityprofilen.

Erica instämmer och delar vidare svaret i sina händelser på Instagram.

Foto: Instagram/Erica Lindberg
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.