Onsdag 17 Aug
Stockholm

Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut

Kim och Pete har gjort slut.
Kim och Pete har gjort slut. Foto: Stella Pictures

Hollywoods älsklingar "Kete" är inte längre tillsammans. Efter nio månader ihop har kändisparet Kim Kardashian, 41 och Pete Davidson, 28 valt att gå skilda vägar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i november förra året som det blev känt att Kim Kardashian och Pete Davidson dejtade. Första gången de sågs kyssa varandra var under en sketch när Kardashian var värd för SNL:s ”Saturday night live”, efter det började ex-paret började fatta tycke för varandra.

Det tidigare paret har rört upp starka känslor hos Kim Kardashians ex-make Kanye West. I början av året gick världsartisten hårt ut mot Pete Davidson på sociala medier, vilket sedan eskalerade till flera offentliga bråk. Kanye West blev även tillfälligt avstängd från Instagram.

Kim och Pete fortsatt nära vänner

Det tidigare kärleksparet har varit tillsammans i nio månader men har nu valt att gå skilda vägar. Enligt en källa till familjen har de bestämt sig för att fortsätta vara vänner, skriver E News.

Forna "Kete". Foto: Stella Pictures

Den närstående personen uppger att det tidigare paret "har mycket kärlek och respekt för varandra".

Distansförhållande en spricka i relationen

Uppbrottet ska bero på avståndet mellan dem samt deras hektiska scheman som gjorde det svårt att upprätthålla relationen.

Kim Kardashian bor i Los Angeles i Kalifornien, medan Pete Davidson bor i Staten island utanför New York City, skriver nyhetssajten.

Pete har spenderat stora delar av sommaren i Australien där han spelar in filmen "Wizards!", medan Kim Kardashian har jobbat runt om i världen samt att hon hemma i Los Angeles tagit hand om sina fyra barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.