Lördag 13 Aug
Stockholm

Erika Perssons nya bilder upprör följarna: "Behöver hjälp"

Följarna oroar sig för Erika Persson på Instagram.
Följarna oroar sig för Erika Persson på Instagram. Foto: Instagram/who_is_erikapersson

Det är ofta ett väldans liv i kommentarsfältet på Erika Perssons sociala medier och likt ett eko från förr så har det hänt igen – nu vill följarna att Erika ska skaffa "hjälp".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gunilla Persson, 63, är ett ständigt namn på allas läppar men på senare år har hennes dotter Erika Persson,  20, börjat briljera och gjort sig mer synlig på sociala medier än mamma Gunilla.

Erika har omkring 60 000 följare på Instagram som följer hennes varje steg i sociala medier. Men flera gånger har Erika hamnat i disharmoni med sina följare då många anklagar henne för att photoshopa sina bilder samt kommentarer hennes kropp.

Erika har tidigare sagt åt sina följare på skarpen: "Varför är ni alla så besatta? Hitta en ny hobby och ge er själva lite kärlek under tiden ni gör det", skrev hon i ett tidigare inlägg.

"Gunillas baby behöver hjälp"

För två dagar sedan publicerade Erika Persson en serie nya bilder. Bilderna föreställer henne själv med en croppad röd topp och lågt skurna jeans när hon poserar utanför ett hus. Flera följare har återigen kommenterat att de oroar sig för "den mycket tunna Erika". 

Gunilla Persson har skrivit ut hjärt-emojis följt av "my baby" i kommentarsfältet, varpå flera skrivit att "Gunillas baby behöver hjälp" och menar att Erika är "sjukt mager". 

Erika Persson har inte bemött följarnas kommentarer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.