Carolina Gynning berättar om onanin på stranden.
Carolina Gynning berättar om det märkliga som hände på stranden i Ibiza. - Foto: Hanna Franzén/TT Bild, Christina Kronér/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning om besöket på stranden: "Låg och onanerade"

Det är i podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" som nu Carolina Gynning berättar mer om sin dag på stranden i Ibiza. – Hon bara ler mot mig, ett fantastiskt leende så jag ler ju tillbaka, säger Gynning.


Carolina Gynning, 43, befinner sig på Ibiza där hon njuter av sol och bad. Men nyligen råkade Gynning ut för något riktigt märkligt på stranden när hon var där och lekte och badade med sin 1-åriga dotter. I podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" berättar Gynning mer om vad som hände.

– Vi låg på den här filten vid parasollerna och lyssnade på Arne Alligator. Jag hade ju på mig absolut en sexig bikini, jag har ju alltid lite så wild woman, lite sönderrivna bikinis. Jag gillar ju det här lite naturliga, säger Gynning.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning om onanin på stranden: "Hon bara ler mot mig"

Hon berättar att dottern somnade till, och Gynning passade då också på att ta det lite piano.

– Jag slöt ögonen en liten stund, men man vågar ju inte sova för det är ju nära vatten och allting. Jag sov med ett öga öppet. Sen sätter jag mig upp och tittar runt hörnet. Då ser jag in i en tjejs ögon. Fantastiska ögon. Hon bara ler mot mig, ett fantastiskt leende så jag ler ju tillbaka och tänker "gud vad trevligt det är här på Ibiza"

Men allt var inte som det såg ut vid första anblick.

– Sedan vandrade min blick liksom neråt på hennes kropp. Då ser jag att hennes hand är i hennes trosa. Så hon ligger liksom bredvid mig och dottern och onanerar, skrattar Carolina Gynning.

Carina Berg: "Du blir ju indragen i hennes pulleri"

Gynnings poddkollega och vän Carina Berg är i chock av Gynnings berättelse.

– Då blir ju du lite indragen i hennes pulleri, utbrister Carina Berg.

Carolina berättar att hon kände sig helt tagen på sängen av den främmande kvinnans olustiga beteende.

– Jag log bara ett hysteriskt leende. Onani är något naturligt och det borde alla göra dagligen men kanske inte just på stranden, skrattar Gynning.

Carolina Gynning tog bild på den onanerande kvinnan 

Efter att Gynning blev uppmärksam på kvinnans onanerade så samlade hon ihop sina grejer på stranden och gick därifrån.

– Jag kände att nu är det dags att gå här. Till hennes stora besvikelse då. För då vände hon röven till. Jag har bild på hennes röv och det tänker jag lägga upp, avslutar Carolina Gynning

Carolina Gynning råkade ut för en onanerande kvinna på stranden. På poddens Instagramkonto la Carolina ut bilden. Bildkälla: Instagram/gynningochberg
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.