John och Sanna Guidetti med hunden Sven
John och Sanna Guidetti köpte hunden Sven förra året. Nu var det längesen Sven syntes till. - Foto: Instagram/sannaguidetti. Bilden är ett montage.

Sanna Guidetti berättar var hunden Sven tagit vägen: "Olika anledningar..."

I mars förra året köpte Sanna och John Guidetti hunden Sven. Men nu är det ett bra tag sedan som familjens franska bulldogg syntes till. Nu berättar Sanna hur det ligger till.


Det var i mars förra året som Sanna Guidetti, 29, och John Guidetti, 30, utökade sin familj med den gosiga hunden Sven som är en fransk bulldogg.

"Jag ska aldrig skaffa hund" lät det för ett år sen. Tackar min 4-åriga dotter för tjatet dock”, skrev Sanna på en av de supersöta bilderna på Sven som låg och myste med ett par sneakers som kudde.

Sedan Sven kom in i familjen Guidettis liv har mycket hunnit hända – de har till Sannas stora glädje flyttat hem till Sverige och John har börjat spela för AIK. 

Paret har även slagit på stort och köpt ett hus i Nacka. Och det är inget kråkslott direkt – de har slagit till på en 400 kvadratmeter villa med tio rum, vacker sjöutsikt och utomhuspool. För det otroliga huset betalade de 31 miljoner kronor.

"DRÖM! ses i september", skrev Sanna Guidetti på Instagram och visade bilder på det vackra huset.

Vad hände med John och Sanna Guidettis hund Sven?

Om allt går enligt plan så går alltså flyttlasset till Nacka i september – då ska Sanna, John och deras barn Nellie och Mason flytta in i drömhuset. Men vad händer med familjens hund Sven? 

Den som följer Sanna på sociala medier vet att det var ett tag sedan han syntes till.

Men på Instagram Story så rätar nu Sanna ut alla eventuella frågetecken om var Sven har tagit vägen. Till en gullig bild på Sven skriver Sanna:

"En som bor hos mina föräldrar tills vi får flytta in i huset på grund av olika anledningar".

Så alla kan andas ut – Sven lever och mår väl!

Sanna och John Guidettis hund Sven ska också flytta till Nacka i september. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Carolina Gynnings hunds öde. Följarna undrar nämligen vart Gynnings hund Ziggy har tagit vägen.

"Ja nu är vi många som undrar, vad hänt Ziggy, du brukar ju berätta allt som händer i ditt liv", "Har du lämnat bort Ziggy? Varför?" och "Har du dumpat Ziggy han syns aldrig. Hur kan man göra så om man är djurvän" var några reaktioner.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!