Carolina Gynnings hundbild väckte många frågor.
Carolina Gynnings bild med hunden Snorren väckte många frågor. - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, Hanna Franzén/TT Bild. Bilden är ett montage.

Fansens oro efter Carolina Gynnings hundbild: "Hur kan man göra så?"

Med nästan en halv miljon följare står det klart att Carolina Gynning är en omtyckt prick på Instagram. Men hennes senaste bild där hon poserar med hunden Snorren har nu väckt många frågor.


Carolina Gynning, 43, är ständigt aktuell. Hon är skådespelare, och nu senast ser vi henne i Ruben Östlunds "Triangle of sadness". Carolina är en omtyckt konstnär, vars tavlor säljs för hisnande priser och hon har även ett smyckesmärke. 

Tillsammans med vännen Carina Berg driver hon podden "Gynning & Berg – hittar sig själva". Dessutom finns Carolina på Youtube där vi får följa hennes liv med pojkvännen Viktor Philipson.

Gynning har även tre döttrar – Alicia och Adele med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, och dottern Vilda tillsammans med nuvarande sambon Viktor Philipson.

På Instagram har Carolina nästan en halv miljon följare, och hon uppdaterar ofta och gärna om allt spännande som pågår i hennes liv.

Carolina Gynning och Viktor Philipson på Elle-galan ihop tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynnings bild med hunden Snorren väcker starka reaktioner

När Gynning tidigare i veckan la ut en bild på sig själv med hunden Snorren så var det många följare som reagerade...

Det var under förra året som Carolina Gynning spontanköpte hunden som nu har fått namnet Snorren. Han är av rasen pomeranian, och har med sin vita fluffiga päls blivit någon av en favorit hos Gynnings följare.

Snorren var inte Gynnings första hund. I mars 2018 köpte hon nämligen hunden Ziggy. På sin blogg berättade Gynning då mer om familjens nya medlem.

"Han heter Ziggy och är 5 månader. Jag är väldigt glad, för han är lugnare än en delfin. Han vill bara ligga och gosa. Jag har alltid önskat mig en lugn och snäll hund och nu fick jag lugnet själv", skrev Gynning.

I augusti 2021 la Gynning ut en bild där hon satt i gräset med dottern Vilda och hundarna Ziggy och Snorren. Bildkälla: Stella Pictures.

Vart har Carolina Gynnings hund Ziggy tagit vägen?

Men nu var det ett bra tag sedan som följarna såg skymten av Gynnings hund Ziggy. De senaste bilderna på Ziggy på Carolina Gynnings Instagram är från i november 2021. 

Då la hon ut två bilder på Ziggy som hade varit hos hundfrisören, och en annan bild där både Ziggy och Snorren var med på en barnvagnspromenad. 

Sedan dess har Carolinas hund Ziggy inte synts till.

När Carolina i veckan la ut en bild på sig själv med hunden Snorren så började följarna genast undra vad som hänt med Ziggy.

Några reaktioner löd: 

"Var är Ziggy??"

"Vart tog den andra hunden vägen?"

 "Var är Ziggy nu för tiden?"

"Har du dumpat Ziggy syns aldrig. Hur kan man göra så om man är djurvän"

"Var har Ziggy tagit vägen?"

"Har du lämnat bort Ziggy? Varför?"

"Ja nu är vi många som undrar, vad hänt Ziggy, du brukar ju berätta allt som händer i ditt liv".

Carolina Gynning har ännu inte svarat på frågorna om vad det har blivit av hunden Ziggy. 

Mystiken tätnar.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Kenzas följare undrade vart hennes älskade hund Armani tagit vägen, då han inte hade synts till i hennes sociala medier på länge. Vad Kenza svarade kan du läsa om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.