Stockholm

Studenten Clara Chia Marti, 23, är Gerard Piques nya flickvän

Gerard Piques nya flickvän Clara Chia Marti
Gerard Pique och Shakira var ett par i 12 år. De gick skilda vägar för några månader sedan. Nu har en ny flickvän i form av Clara Chia Marti (till höger i bilden). Foto: AP Photo/Emilio Morenatti/TT Bild, Instagram

Efter uppbrottet från Shakira så har Barcelona-stjärnan Gerard Pique nu gått vidare. Bara tre månader efter att Pique och Shakira berättade för omvärlden att de ska separera så visar nu Pique upp sin nya kärlek – den 23-åriga studenten Clara Chia Marti.


Läs mer

Fotbollsstjärnan Gerard Pique, 35, och artisten Shakira, 45, gick skilda vägar tidigare i år. Då hade de varit ett par i 12 års tid, och fått två söner ihop – Milan och Sasha.

Gerard Pique, som spelar i Barcelona, och Shakira träffades när han var med i Shakiras musikvideo till låten "Waka Waka" som var den officiella VM-låten år 2010. I mars 2011 gick de ut med sin kärlek offentligt på Instagram.

Anledningen till att Shakira och Pique gjorde slut ska ha varit att han var otrogen, men det är än så länge bara lösa rykten och inget som har bekräftats.

Fotbollsstjärnan Gerard Pique och Shakira var ett par i 12 års tid. Bildkälla: P Photo/Manu Fernandez/TT Bild

Katrin Zytomierskas smygbild på Gerard Pique blev en världsnyhet

Under sommaren stötte ingen mindre än Katrin Zytomierska, 44, på Gerard Pique på ett event i Stockholm.

Hon bad då om att få en hälsning från världsstjärnan till sin son – men fick nobben. Vad Katrin gjorde sedan kan inte ha undgått någon. På Instagram blev det liv i luckan när Katrin då kallade Pique för "en looser".

"Lyssna på mig din förlorare Gerard Pique. Jag var tydlig när jag bad dig att säga hej till min son. Du sa nej. Varför då? Du är en kille som kan dribbla en boll. Det imponerar inte mycket på mig. Vad som gör mig ledsen är att berömmelsen har stigit dig åt huvudet. Det är patetiskt. Du är inte allt du är bara en kille med en boll. Vet du karma är en bitch och det kommer bita dig i röven", skrev hon.

Till inlägget publicerade Katrin även en bild på Pique med en blondin som han satt och pratade med.

Katrins inlägg blev en världsnyhet och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Gerard Pique visar nya flickvännen Clara Chia Marti

Vem blondinen var som Gerard Pique satt och pratade med på Katrins bild vet vi inte, men vad vi däremot vet är att Pique nu har en ny flickvän – bara tre månader efter att han och Shakira gick skilda vägar....

Flera spanska medier uppger nu att Pique nu är tillsammans med nya flickvännen Clara Chia Marti, 23.

Pique och Clara fångades på bild och video på Dani Martis konsert under festivalen Summerfest Cerdanya 2022 där de pussades och kramades.

Clara Chia Marti och Gerard Pique har dejtat varandra i flera månader

Clara Chia Marti bor i Barcelona och jobbar för Piques medieföretag Kosmos. Enligt källor till The Sun har Clara och Pique dejtat varandra i flera månader.

– Hon pluggar och jobbar för honom på hans kontor. Hon fixar event. De har hållit låg profil om sin relation, men alla runt dom vet vad som händer. Folk har hjälpt honom att hålla romansen under radarn och har tagit bort bilder på Clara från hennes sociala medier så ingen ska kunna hitta bilder på henne. Bara en sån sak gör att hans kompisar tror att han faktiskt är ganska seriös med henne, säger en källa till The Sun.

Clara Chia har inget officiell Instagramkonto, men på ett fankonto finns det bilder på den spanska skönheten.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.