Åsa och Emilio Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso har många järn i elden. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Åsa Ingrossos ärliga ord om bråken med Emilio: "Smäller i skåpen"

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har varit ett par i 10 års tid – och ibland går de onekligen varandra på nerverna. Nu väljer Åsa Ingrosso att berätta öppet och ärligt om parets bråk. – Det blir explosioner då och då, säger Åsa.


Krögarparet Åsa Ingrosso, 46, och Emilio Ingrosso, 57, träffades på Mallorca år 2012, och har varit gifta sedan 2015. 

Genom åren har paret hunnit öppna flera restauranger i både Spanien och i Sverige, och de har även släppt boken "Sensi" ihop.

I skrivande stund håller Åsa och Emilio på att öppna två nya restauranger i Sverige och att säga att det är tufft jobb är en underdrift.

På Instagram berättade Åsa nyligen om de med och motgångar som det kan innebära.

"Vi bygger ju som sagt två restauranger samtidigt nu. Något som egentligen är, jag ska inte säga omöjligt, men iaf väldigt, väldigt krävande. En restaurang är extremt mkt jobb med så två blir ju liksom insane mycket", skrev Åsa.

Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige på Top Gun-premiären. Bildkälla: Stella Pictures.

Åsa Ingrossos ärliga ord om bråken med Emilio Ingrosso

Samtidigt vill paret att det ska vara snyggt och fräscht i lokalen och att maten ska både se smarrig ut och smaka gudomligt. Precis som i de flesta kärleksrelationer så skär det sig då och då.

Åsa berättar nu mer om hur de ibland går varandra på nerverna.

"Självklart har Emilio och jag totalt olika åsikter ibland och då tjongar det i skåpen Har jag nämnt att vi är oerhört envisa båda två? Mjaaa en smula kanske. Men så har vi lärt oss hur vi fungerar, tar en paus och börjar om. Oftast är vi bara sjukt dåliga på att kommunicera för vi vill oftast samma. Vi bara antar att den andra ska fatta direkt och på tankeläsarnivån är vi inte riktigt ännu. Så ja.. då blir det lite explosioner här och där", skriver Åsa på Instagram.

Bråken mellan Åsa och Emilio är inte långvariga. 

"Men som tur är är ingen av oss långsinta så på 5 minuter är det liksom över", avslutar Åsa sitt inlägg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!