Diana Moseni har åkt till Turkiet
Diana Moseni har åkt till Turkiet för att operera sig. - Foto: Instagram/dianamoseni, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Diana Moseni på operationsresa i Turkiet: "Så nervös"

Realityprofilen Diana Moseni och pojkvännen Dani M befinner sig i Turkiet. Där ska Diana genomgå en stor skönhetsoperation. "Jag är så nervös", skriver Diana på Instagram.


Diana Moseni, 29, känner de flesta igen från "Paradise Hotel" där hon faktiskt kammade hem vinsten 2020 – men pengarna tog Sebastian Månsson då han kastade kulan i finalen.

Diana drev tidigare podden "Real talk" med Antonia "Anty" Johnson men den podden gick i graven i mars tidigare i år. Just nu är Diana aktuell i SVT-serien "Kan jag få ditt nummer?"

På Instagram har Diana över 130 000 följare och där får vi ta del av vad som händer i hennes liv med resor, träning, shopping och andra äventyr. På kärleksfronten går det dessutom strålande för Diana, som är tillsammans med rapparen Dani M.

Berättar om operationen i Turkiet

I skrivande stund befinner sig Diana i Turkiet, och där ska hon nu genomgå sin första skönhetsoperation.  

"Jag har tagit lite semester och nu är jag i Turkiet och är nervös som satan för jag ska operera mina bröst och jag har aldrig opererat mig innan eller varit sövd innan ens eller ens legat inne på sjukhus men jag har velat göra det här i flera år och forskat som tusan för att hitta rätt så är redo men så nervös", skrev Diana nyligen under en frågestund på Instagram.

Diana fick beröm från en följare som uppskattar att hon är öppen med att hon ska operera sig.

– Jag kommer alltid vara transparent med er, detta är min plattform och jag älskar er. Sen också damned if you, damned if you don’t. Är man ärlig med att man ska göra brösten så ”förespråkar man skönhetsingrepp”. Säger man inget så ”målar man upp en orealistisk bild”. Ni fattar. Men jag bryr mig inte, jag kommer alltid vara ärlig med er, svarar Diana Moseni.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.