Diana Moseni har åkt till Turkiet
Diana Moseni har åkt till Turkiet för att operera sig. - Foto: Instagram/dianamoseni, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Diana Moseni på operationsresa i Turkiet: "Så nervös"

Realityprofilen Diana Moseni och pojkvännen Dani M befinner sig i Turkiet. Där ska Diana genomgå en stor skönhetsoperation. "Jag är så nervös", skriver Diana på Instagram.


Diana Moseni, 29, känner de flesta igen från "Paradise Hotel" där hon faktiskt kammade hem vinsten 2020 – men pengarna tog Sebastian Månsson då han kastade kulan i finalen.

Diana drev tidigare podden "Real talk" med Antonia "Anty" Johnson men den podden gick i graven i mars tidigare i år. Just nu är Diana aktuell i SVT-serien "Kan jag få ditt nummer?"

På Instagram har Diana över 130 000 följare och där får vi ta del av vad som händer i hennes liv med resor, träning, shopping och andra äventyr. På kärleksfronten går det dessutom strålande för Diana, som är tillsammans med rapparen Dani M.

Berättar om operationen i Turkiet

I skrivande stund befinner sig Diana i Turkiet, och där ska hon nu genomgå sin första skönhetsoperation.  

"Jag har tagit lite semester och nu är jag i Turkiet och är nervös som satan för jag ska operera mina bröst och jag har aldrig opererat mig innan eller varit sövd innan ens eller ens legat inne på sjukhus men jag har velat göra det här i flera år och forskat som tusan för att hitta rätt så är redo men så nervös", skrev Diana nyligen under en frågestund på Instagram.

Diana fick beröm från en följare som uppskattar att hon är öppen med att hon ska operera sig.

– Jag kommer alltid vara transparent med er, detta är min plattform och jag älskar er. Sen också damned if you, damned if you don’t. Är man ärlig med att man ska göra brösten så ”förespråkar man skönhetsingrepp”. Säger man inget så ”målar man upp en orealistisk bild”. Ni fattar. Men jag bryr mig inte, jag kommer alltid vara ärlig med er, svarar Diana Moseni.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!