Nick Kroll, Florence Pugh, Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler, Harry Styles och Gemma Chan
Rollbesättningen för "Don't worry darling" - Foto: Stella Pictures

Allt om dramat i Harry Styles-filmen Don't worry darling

"Spitgate", rykten om otrohet och interna strider har präglat Olivia Wildes nya film "Don't worry darling". Nyheter24 har sammanfattat det som har hänt hittills.


Skådespelaren och regissören Olivia Wilde, 38, hade världspremiär av sin film "Don't worry darling" i Venedig under filmfestivalen Venice Film Festival. Men det är inte filmen som har blivit omtalad – filminspelningen har i år kantats av rykten och skandaler.  

Påstådda kärleksaffären mellan Harry Styles och Olivia Wilde

Den första bomben släpptes när rykten om att den då nyrekryterade Harry Styles, 28, hade en kärleksaffär med Olivia Wilde mitt under inspelningen. 

Ett rykte som tog ännu mer fart när Olivia mitt under ett föredrag för att öka intresset för den kommande filmen, fick motta en stämningsansökan under den vårdnadstvist som då pågick med hennes ex-man Jason Sudeikis

Olivia och Jason skilde sig under slutet av 2020, och Harry och Olivia ska ha blivit ett par redan i början på 2021. De har aldrig gett svar på tal angående de många rykten och teorier som spreds på internet. Dock ska Olivia enligt Vox i en intervju sagt "Det spelar ingen roll vad främlingar tror". 

Turturduvorna Olivia Wilde och Harry Styles. Bildkälla: Stella Pictures.

Shia LaBeoufs utspel mot Olivia Wilde 

Harry Styles ersatte den först tilltänkta Shia LaBeouf som skulle spela mot Florence Pugh. Shias avhoppande av produktionen förklarades som "schemaproblem". 

Det tillbakavisades dock av Olivia Wilde i Variety, där hon menade på att hon sparkat Shia i och med den stämning som upprättades mot honom (sexuell misshandel av ex-flickvännen FKA Twigs)

Detta kunde dock dementeras då något läckte en film där Oliva ber Shia att stanna kvar, Shia kunde även uppvisa sms till Variety där han ber om att få hoppa av filmen. 

Shia LaBeouf. Bildkälla: Stella Pictures.

"Spitgate" - den påstådda spottloskan som gick viral

Nu har alltså filmen haft sin världspremiär och många tänkte att kanske skulle det lugna ner sig runt filmen. Men sedan slog internet till igen. I ett klipp som har spridit sig som en löpeld kan vi se hur Harry Styles ska slå sig ner bredvid Chris Pine. En tillsynes helt vanlig video, men fans tyckte sig se att Harry drar en spottloska rakt i Chris knä. Detta har nu dementerats av både Harry och Chris. 

– Det finns inget annat än respekt mellan dessa två män och någon annan antydan är ett uppenbart försök att skapa drama, säger Chris Pines talesperson till Variety. 

Chris Pine och Harry Styles. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!