Ursäkta-podden
Dramat fortsätter. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Mastigt bråk mellan Amilia Stapelfeldt och "Ursäkta"-podden

Veckans stora snackis har helt klart varit Johanna Nordströms och Edvin Törnbloms livepodd. Mer specifikt den del där de gör narr av Ebba Bush. Nyheter24 har rapporterat om det hela veckan. Men dramat fortsätter...


Direkt efter succépodden "Ursäkta" hade haft premiär av sin livepodd förra veckan så spred sig en del av framträdandet som en löpeld på sociala medier. Den del där Edvin Törnblom, 26, klär ut sig till Ebba Bush och han samt poddkollegan Johanna Nordström, 26, gör ett spektakel kring Kristdemokraterna, men främst Ebba.

De använde sig av Markoolios låt "Millenium 2" för att framföra budskapet, detta för att ytterligare förstärka satiren då det ryktades om att Ebba och Marko var ett par under 2020. Ett rykte podduon dessutom menar att de var med och startade.

Mer om det kan ni läsa här, samt vad Ebba Bush hade att säga om hela situationen.

Johanna Nordström och Edvin Törnblom talar ut i podden 

Nu har en till spelare gått med i matchen - nämligen "polfluencern" Amilia Stapelfeldt, 27. Som efter uttalanden på sin Instagram-live får sig en tillbakakaka i senaste avsnittet av podcasten "Ursäkta". Hon ska ha pekat på att det är ren mobbning det podduon genomför på sin show. Johanna Nordström menar även att det endast var henne Amilia var ute efter, och Edvin Törnblom slapp undan kritiken. 

– Hon sa att jag var en mobbande patetisk jävla pajas, säger Johanna bland annat i avsnittet av "Ursäkta". 

Men Amilia är inte sen med att svara. Senare under dagen dyker en rad "svar på tal" upp på hennes Instagram story. 

Stapelfeldt skriver skriver bland annat "Det är inget annat än ett patetiskt försök att skylla ifrån sig från en mycket trängd människa" och "Jag vägrar låta henne använda mig som ett slagträ för att rättfärdiga hennes mobbarbeteende". 

I dessa Instagrams storys får dock även Edvin ett par kängor. Bland annat ställer sig Amilia frågan "Hur är ni uppfostrade?". 

Instagram säger sitt om Ebba Bush-situationen

Här ser vi en Instagram recap av Bloggbevakning. Kommentarerna inlägget fått bevittnar om ett delat ställningstagande, vissa hejar på podduon och kanske främst Johanna, medan vissa backar upp Amilia. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!