Bianca Ingrosso fick ett vansinnesutbrott
Bianca Ingrosso fick ett vansinnesutbrott under en bilresa med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso. - Foto: Kanal 5.

Bianca Ingrosso till attack mot Pernilla och Benjamin – bankar och skriker

Det är under en bilfärd som Bianca Ingrosso tappar humöret och får ett vansinnesutbrott på sin mamma Pernilla Wahlgren och sin lillebror Benjamin Ingrosso. – Lyssna! Jag blir helt galen, jag blir helt galen, skriker Bianca i bilen.


Ikväll är det premiär för "Wahlgrens värld" som nu är inne på den tolfte säsongen. Som tidigare i år så blir det fullt av drama, humor, känslostormar och kärlek när vi får följa Sveriges mest omskrivna familj Wahlgren-Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren, 54, i spetsen.

Med i realityserien är även givetvis Benjamin och Bianca Ingrosso, och även Pernillas pojkvän Christian Bauer skymtar förbi.

Bianca Ingrosso bryter ihop i "Wahlgrens värld"

I trailern till det tredje avsnittet, som inte har sänts ännu, så får Bianca Ingrosso ett sammanbrott i bilen. Pernilla kör och bredvid henne sitter Bianca som är långt ifrån glad. I baksätet sitter Benjamin Ingrosso.

Bianca skräder inte orden.

– Jag är så trött på att ni pratar om mig som att jag var ett fucking UFO. När jag är den enda som försöker ta itu med mina problem. Och ni gör ingenting för att hjälpa mig med det. Punkt slut, skriker Bianca samtidigt som hon bankar i bilen med knytnäven.

Bianca Ingrosso fick ett vansinnesutbrott i bilen. Bildkälla: Kanal 5/discovery+

Benjamin tar då ton:

– Men vi får ju inte hjälpa dig. Du har ju sagt att vi inte får hjälpa dig på fyra år, säger Benjamin.

Pernilla har svårt att hålla tillbaka tårarna. Samtidigt sliter Bianca i sitt hår och skriker.

– Lyssna! Jag blir helt galen, jag blir helt galen, skriker Bianca i bilen.

Benjamin Ingrosso försvarar sig efter Biancas attack. Bildkälla: Kanal 5/discovery+

Pernilla Wahlgren i tårar

Pernilla börjar att gråta.

– Jag vet liksom inte vad jag ska göra för att hjälpa dig, säger Pernilla mellan tårarna.

Vad som föranledde Biancas utbrott framgår inte, men det får vi se mer av när det tredje avsnittet av "Wahlgrens värld" sänds den 29 september.

"Wahlgrens värld" streamar på discovery+ och sänds på Kanal 5 på torsdagar klockan 20:00 med premiär ikväll den 15 september.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!