Carolina Gynning testade TikTok-trenden vabbing
Carolina Gynning testade TikTok-trenden vabbing. Nu berättar hon mer om hur det gick. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning testade slidsekret som parfym: "Det här får vi klippa bort"

Carolina Gynning testade TikTok-trenden vabbing som går ut på att smörja in sig med slidsekret. I podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar Carolina mer om upplevelsen, och om hur hennes pojkvän Viktor Philipson reagerade på det hela.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

TikTok-trenden "vabbing" har fullkomligen exploderat på plattformen, och det är inget för den pryda pralinen. Det går helt enkelt ut på att en kvinna ska tillfredsställa sig själv och sedan smörja in sig bakom öronen och dutta lite på halsen med sitt sekret. Detta för att kunna attrahera ragg.

Vad är vabbing som blivit så stort på TikTok?

Hashtaggen vabbing har över 20 miljoner visningar på TikTok och användarna delar nu med sig av sina erfarenheter av vabbing. Vabbing är en sammanslagning av orden vagina och dabbing som betyder dutta. 

"Jag vet inte vem som behöver höra det här, men vabbing funkar. Vabbing funkar 100%. Jag blev erbjuden två drinkar vid poolen och sen fick jag en påse med skönhetsprodukter", berättade TikTokaren @jewlieah.

Men när den australiska läkaren Sam Hay gästade morgonshowen Kyle & Jackie O så slog han hål på trenden vabbing.

– Det finns aromer som kommer ”där nerifrån”. Ibland kan de vara söta, och ibland är de inte det. Det kommer inte funka som en killmagnet på det sättet som vissa damer kanske tror, sa han i ett klipp på TikTok.

Carolina Gynning testade vabbing

En av de som nu har hoppat på trenden och testat Vabbing är Carolina Gynning, 43. I podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" har Carolina och Carina Berg, 44, pratat om trenden i ett par avsnitt. 

Och nu har alltså Carolina Gynning kommit till skott och testat på det hela – men det blev inte den succé hon hade hoppats på.

– Så jag körde vabbing när jag kom hem. Jag jobbade upp mig själv och hej och hå. Sen ner i soffan med Nishti, berättar Carolina.

Nishti är smeknamnet på Carolinas pojkvän Viktor Philipson, 36.

Viktor Philipson och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynnings ord om vabbing: "Nej det är för äckligt"

I podden avbryts Carolina av Carina Berg som har en viktig fråga. Hon undrar nämligen om Carolina "gjorde färdigt".

– Alltså när du jobbade upp dig själv till ett glatt tillstånd, stannade du i det glada och hämtade upp parfymen? Gjorde du klart på dig själv?, undrar Carina.

Carolina Gynning smörjde in sig med sitt slidsekret. Bildkälla: Stella Pictures.

– Ja!, Jag gjorde färdigt och sen tog jag parfymen. Barnen hade somnat och vi skulle kolla på en film. Då började han göra lite närmanden och sådär, men han sa aldrig nåt sånt här "gud vad du luktar gott", förklarar Carolina besviket och berättar sedan mer om hur kvällen fortlöpte:

– Jag har liksom inget spektakulärt att säga, det var inte så att han flåsade och sa "vad är det för ny parfym du har". Men så var det liksom inte. Jag tror såhär, nej det är för äckligt. Jag luktar nog alltid fitta. Nej det här får vi ta bort från programmet, är inte det lite sjukt eller, skrattar Carolina.

/
/
/