Felicia Aveklew fick en smärre chock av hennes senaste bud
Felicia Aveklew fick en smärre chock av hennes senaste bud - Foto: Stella Pictures

Otrevliga överraskningen i brevlådan för Felicia Aveklew: "Använda trosor"

I Felicia Aveklew senaste Youtubevideo så får vi se hur hon mottar ett minst sagt... annorlunda... bud, än de hon som influencer annars är van vid att få. Reaktionen? Panik!


Influencern Felicia Aveklew, 25, la under helgen upp en vlogg på sin Youtubekanal. Vloggen innehåller inslag från hennes vardag och vi får följa med på en dag i Felicias liv. Med andra ord - en helt vanlig vlogg. Ja, förutom ett inslag då, som nog inte tillhör vanligheten för speciellt många...

Felicia Aveklew får använda trosor i brevlådan?

Det är nämligen så att när Felicia Aveklew kom hem från en liten shoppingrunda, upptäcker hon ett mystiskt paket på hallgolvet. Bud är ju influencers vana vid, men det här var inget vanligt bud. 

Det lilla rosa paketet som Felicia stelt visar upp för kameran är från avsändaren "Stinkande trosor". Felicia har smärre panik: 

– Att min brevbärare har liksom... Jag har på riktigt en klump i magen, min brevbärare har levererat det här, till min adress, och bara "aha hon har beställt stinkande trosor"... 

Ja, tankarna måste ha gått på högvarv i Felicias huvud. Felicia tycker sig även skymta ett par trosor i paketet, och man hör hur paniken stiger i hennes röst. 

Så, låg det ett par trosor i paketet? Nej, det gjorde det inte, då det var ett så kallat prank. I paketet låg ett par papperstrosor förklarar Felicia, och en liten hälsning från den person som ville lura henne. Meddelandet från denna anonyma prankare löd "Undrar vad brevbäraren tänkte nu". 

Felicia uppskattade inte skämtet som hon blev utsatt för:

– Alltså jag är typ lite rädd. Det här är något av det sjukaste jag fått hemskickat. Snälla, gör inte det här igen, vem det nu är. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!