Deltagarna svarar: Har någon sex i Paradise-huset?
Deltagaren Agnes Dahlborg är med i startelvan. - Foto: Nyheter24 och Viaplay/pressbild

Blir det några guppande täcken i årets Paradise? Deltagarna svarar!

Att årets version av Paradise hotel (numer bara Paradise) har stött på patrull och kallats "PK Hotel" har nog få missat. Många verkar tämligen tveksamma till programmet och dess nya förhållningsregler. Bland annat gäller nya regler för att få ha sex.


Nu närmar sig premiären för "Paradise" med stormsteg. Uppladdningen inför denna premiär har präglats av tvivel och tveksamhet från publiken. 

De nya förhållningsreglerna är bland annat: 

Enkelsängar. Höjd åldersgräns. Man får bilda par med vem man vill, oavsett kön. Det är inte krav på att vara singel. 

Men en ny regel som det pratats lite extra om är samtyckes-regeln, och stegen deltagarna måste genomgå för att få "hoppa i säng" med varandra. Du kan läsa mer ingående om det här

Hade Paradise-deltagarna sex i huset?

Så, till den stora frågan! Blev det någon action i huset, var det några som fick till det? Under pressträffen för nya säsongen passade vi på Nyheter24 på att ställa deltagarna mot väggen. 


Frågan vi ställde var rätt och slätt "kommer vi få se några guppande täcken under säsongens gång?". Här är några av svaren vi fick: 

– Ehm, överlag guppande täcken hit och dit... Det fanns ju någon romans, eller några. Jag vet inte riktigt, men, guppande täcken kan mycket väl ha hänt, det tror jag, det finns en möjlighet, säger Eddy Bergström och ser lite pillemarisk ut. 

– Den som lever får se, är svaret vi får av Agnes Dahlborg.

– Det kan hända, kanske, jag vet inte... eventuellt... säger Nicholas Wallner

– Ja du, det beror på hur man menar... man får nog se litegrann där, hur man tolkar saken. Men jag tror nog att lite passion kan det ha blivit, säger Aissa Hidalgo.

– Alltså det går ju rykten, men det är ingenting jag är så insatt i kanske, säger Pedro Lima och skrattar. 

Ja, vi fick minst sagt kryptiska svar på frågan. Men det verkar onekligen som att deltagarna döljer något för oss. Vad? Vi får helt enkelt vänta och se...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!