Desirée Nilsson och Jenoa Jullesson Thåström
Desirée Nilsson och Jenoa Jullesson Thåström - Foto: Privat

Desirée Nilsson och Jenoa Thåström startar podd: "Sjukt"

Desirée Nilsson var en av våra största bloggerskor när det begav sig, och Jenoa Jullesson Thåström är dotter till självaste Joakim Thåström. Nu har barndomsvännerna startat en podcast tillsammans. Nyheter24 haffade Desirée Nilsson för en intervju. Häng med!


Desirée "Dessie" Nilsson, 28, var en av våra största bloggerskor under bloggarnas stora era. Hon delade rampljuset med bland annat Paulina Paow Danielsson, Alexandra Kissie Nilsson och Isabella Löwengrip

Nu har hon lagt bloggen på hyllan, och satsar stenhårt på sin karriär som mäklare. På Instagram har hon även drygt 43 000 följare. 

Med sin barndomsvän Jenoa Jullesson Thåström, 27, ska hon nu ta plats i ljuset och varje vecka dela med sig av sitt liv igen. Men nu i ett helt nytt format - där duon har utlovat att dela med sig av högt och lågt. Responsen hittills har varit positiv. 

Vi på Nyheter24 haffade Desirée för en intervju, och tog tempen på henne nu under premiärveckan.

Desirée Nilsson och Jenoa Thåström startar podd

Hur känns det?

– Gud jag vet inte, det har varit skitnervöst. Det har varit lite stress och panik... Jeona har ju inte varit en offentlig person förut och jag har ju valt att ta ett steg tillbaka. Så det klart att det känns annorlunda. Samtidigt! Så känns det kul. 

Desirée Nilsson säger även att det känns spännande att blanda sin karriär som mäklare med detta. Men att det också känns jobbigt att människor ska ha åsikter om henne igen. 

Tror du inte att dina tidigare erfarenheter hjälper när det kommer till att kunna hantera folks negativa åsikter? 

– Nej! Jag tror aldrig man blir van vid att hantera negativitet. 

Desirée Nilsson om hemliga tinderkillen: "Också rätt offentlig" 

Första avsnittet handlar till stor del om Desirées kärleksliv. Där hon berättar om sjuka tindersnubbar som inte direkt kan ses som svärmorsdrömmar. Desirée har varit singel i snart nio månader, i januari tog det slut mellan henne och hennes "highschool sweetheart". 

Varför tog det slut mellan er? 

– Nej alltså vi är fortfarande kompisar, vi har ju känt varandra i femton år. Vi pratar dagligen, så no hard feelings!

Desirée håller dock fortfarande kontakten med en av dessa två tindersnubbar som hon pratar om i första avsnittet. En kille som (trots att Desirée är vegetarian) skickar henne bisarra bilder på djur som han dödat under jakt. "Det är så sjukt" säger hon i podcasten, och Jenoa kommenterar det hela som "sadistiskt".

– Jag pratar ju fortfarande med den här "Djurkillen"... Trots många om och men. Han är ju faktiskt också rätt offentlig...

Vem är det då?

– Ja, haha, det kanske man får se sen...

Desirée utlovar att man i podcasten kommer få höra om utveckligen av dessa två tinderrelationer. 

– Jag kan säga att denna story bara blir sjukare och sjukare. Det är typ en never ending story. 

Dessie om sina cellförändringar: "Har opererats"

Du har tidigare varit öppen med att du haft cellförändringar, hur gick det med det? Hur mår du idag?

– Jag har opererats för det typ fem gånger. Jag har inte gjort någon ny koll. Jag tänkte faktiskt på det idag, att jag måste boka det och kolla. På alla var det stadie tre, och det kom tillbaka väldigt fort direkt igen. Detta har kommit upp mycket i podden också, då det finns lite djupare grejer kring det som vi tar upp. 

Desirée Nilsson: "Vi har gått igenom mer än..."

I denna duo kommer de aldrig behöva krydda enligt Desirée, utan deras upplevelser är spicy nog för att fylla ut podcasten. Denna podcast ska vara som vänner som ses på en fika, men inte för att "snacka massa skit", utan för att ge lyssnarna en händelsediger stund.

Varför startar just ni två en podcast?

– Både Jenoa och jag har gått igenom sjukt mycket. Från att vi var små. Jenoa är ju Thåströms dotter, så ingen av oss hade normala uppväxter. Folk kan nog inte fatta vilka grejer vi kommer droppa. Det är inte normalt att uppleva sådana saker, haha. Jag garanterar er det! En vanlig person i våran ålder kommer ju bara "what the fuck". Folk har sagt att vi borde skriva böcker om våra liv, så då startade vi en podd istället. 

De strävar även efter att hjälpa unga personer i sitt arbete med podcasten. Genom att dela med sig av egna erfarenheter, men också genom att bjuda in gäster som ska få dela med sig av sina livshistorier. För Nyheter24 kan de avslöja att redan i avsnitt fyra kommer det dyka upp en gäst som ska tala om sin resa och hur personen kom ut som homosexuell för sin omgivning. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...