Bianca Ingrosso i en lammpäls från Jacquemus
Bianca Ingrosso köpte en lammpäls från det franska modehuset Jacquemus. - Foto: Tim Aro/TT Bild, TikTok/bibbzingrosso. Bilden är ett montage.

Djurens Rätt rasar efter nya bilderna på Bianca Ingrosso i päls: "Oansvarigt"

Publicerades: 13 Okt 2022, 10:53

Bianca Ingrosso har köpt en päls för 37 000 kronor från det franska lyxmärket Jacquemus. Djurens Rätt kallar Biancas köp för "oansvarigt". – Lammet har troligtvis inte levt i mer än sex månader, säger Djurens Rätt till Nyheter24.


Bianca Ingrosso, 27, har det minst sagt gott ställt. Influencern och programledaren Bianca är god för flera hundra miljoner kronor. Riktigt rik blev hon när hon sålde hälften av sina andelar i sminkmärket CAIA Cosmetics som hon grundade 2018. CAIA har blivit en stor succé, och deras veganska smink och hudvård säljer som smör i solsken.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Bianca Ingrossos shoppingrunda – brände nästan 80 000 kronor på Prada

Nyligen var Bianca ute på en rejäl shoppingrunda. Hon brände nästan 80 000 kronor inne på Pradas flaggskeppsbutik i Stockholm.

– Jag fick lite shoppingsug igår inne på Prada. Där dom hade så mycket runway pieces som bara kommer i en upplaga till Sverige. Så jag ba köpte allt, berättade Bianca i en vlogg.

Bland annat köpte hon en kappa för 36 000 kronor och en dunjacka för 20 000 kronor.

Pradas flaggskeppsbutik i Stockholm. Bildkälla: Tomas Oneborg/SvD/TT Bild

Bianca Ingrosso köpte päls från det franska märket Jacquemus

Men det är inte den enda shoppingen Bianca har gjort den senaste tiden. Tidigare i veckan visade Bianca upp ett nytt köp hon gjort på lyxbutiken Nathalie Schuterman i Stockholm. 

Lyxbutiken Nathalie Schuterman på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Bianca har köpt en vit kappa i lammskinn och som är kantad av lammpäls från det franska märket Jacquemus som har blivit en stor favorit bland internationella kändisar. Stjärnor som Rihanna, Kylie Jenner, Dua Lipa och Hailey Bieber har alla setts i kläder från Jacquemus genom åren.

För jackan, som heter La veste piobbu short fur coat, betalade Bianca 37 200 kronor.

Bianca Ingrosso i pälsjacka. Bildkälla: TikTok/bibbzingrosso


"Jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka"

Tidigare i år möttes Bianca av kritik då hon bar en rävpäls från ett danskt märke. Bianca kommenterade då i ett sms till Expressen att hon inte trodde att det var äkta päls. 

"Jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka. Köpte den på en hemsida men tror inte den är äkta", skrev Bianca då.

Djurens rätt rasar på Bianca Ingrosso i lammpäls: "Oansvarigt" 

När Nyheter24 visar bilderna på Biancas pälsjacka för Djurens Rätt reagerar dom med bestörtning. Linn Åkesson är kommunikationschef på Djurens Rätt och i en kommentar till Nyheter24 säger hon:

– Att köpa en kappa för så mycket pengar där ingen information delas om vad det är för lammpäls, var den kommer ifrån och hur djuren har levt är oansvarigt. Lammpäls till så här dyra kläder är inte är en biprodukt från köttindustrin, utan minst ett lamm har fått sätta livet till för att Bianca ska få bära denna kappa. Lammet har dessutom troligtvis inte levt i mer än sex månader.

Lammet som slaktades för Biancas jacka blev troligtvis inte äldre än sex månader, säger Djurens rätt. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild


 

/
Relaterat
Senaste nytt

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

1 timme sedan

Publikrekord på Sweden Rock

2 timmar sedan
Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

3 timmar sedan
Annecys internationella festival för animerad film skulle ha öppnats i morgon, söndag, med utomhusbio i parkområdet Le Pâquier intill Annecysjön i sydvästra Frankrike.

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.