Margaux Dietz ute på lyxshopping i och med hennes födelsedag
Margaux Dietz ute på lyxshopping i och med hennes födelsedag - Foto: Stella Pictures/Youtube/Margaux Dietz

Margaux Dietz lyxiga födelsedags-shopping: "Kan man ens säga det högt?"

Den 25 september firade influencern Margaux Dietz in 32 år på denna snurrande boll vi kallar jorden. Det firade hon med en storslagen middag på en av Stockholms hetaste restauranger, men hon unnade sig även en rejäl födelsedagspresent...


Den mångsysslande influencern Margaux Dietz fyllde 32 år den 25 september. I och med det släppte hon en födelsedags-vlogg på sin Youtube-kanal. 

I videon får vi följa med henne när hon strosar mellan olika dyra lyxiga butiker så som Prada, Bottega Veneta och Chanel. Samt när hon fixar sig inför sin födelsedagsmiddag som hon anordnade på innestället Hallwylska i Stockholm. Filmsnuttar från själva middagen lyser med sin frånvaro dock.

Margaux verkar ha svårt att komma fram till vad hon ska unna sig, så hon tar hjälp av vänner och familj för att komma fram till ett beslut. Bland annat då vännen Michaela Forni och hennes bror Theo Dietz

Margaux Dietz: "Sjukt att köpa något så dyrt"  

Först var siktet inställt på en handväska för Margaux Dietz. Men det blev det inte! Det slutade med att hon köpte en jacka från det svenska märket Acne. Prislappen? 22 000 kronor. 

– Den kostar ju 22 000 kronor, kan man ens säga det högt? Men den är tidlös, tänk att jag ska ha den i 22 år, då blir det ju bara tusen kronor om året, dividerar Margaux med sig själv. 

Hon lägger även till att det är "sjukt att köpa något så dyrt". Men hon ser ut att vara väldigt nöjd när hon kommer ut ur butiken och möter kameran igen och köpet är gjort. Margaux menar att hon har unnat sig på "rätt sätt", och att detta inte var något onödigt köp.  

Så, grattis i efterskott och till den nya jackan, Margaux! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!