Paow och Nils var bra vänner.
Paow och Nils var bra vänner. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Jessica Gow/TT

Paow om relationen till Einár: "Vår vänskap var aldrig offentlig"

Den 21 oktober var årsdagen för Nils "Einár" Grönbergs död, en händelse chockade hela Sverige. En av de som hyllade artisten var Paow, som också berättade om den fina vänskap de båda delade – men ingen visste om.


Rapparen Nils Kurt Erik Einar Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, sköts till döds den 21 oktober 2021 i södra Stockholm. Han blev 19 år gammal.

Flickvännen Alexandra Torgrip hyllar Einár

Hans död chockerade hela landet och satte gängkriminaliteten högt upp på agendan. Bland kändissverige föll många tårar, inte minst från Einárs flickvän Alexandra Torgrip, som under årsdagen i fredags hyllade sin bortgångne pojkvän.

Einár hade många vänner bland de svenska profilerna.

Paow och Nils var bra vänner

Men en vänskap som han sällan skyltade med var den med influensern och dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson.

I en story på Instagram delade Paow med sig av tankarna under årsdagen av Einárs död, och menar på att deras vänskap var djupare än många tidigare trott.

"Har många gånger ifrågasatt om jag har rätt till att vara så ledsen som jag är. För att våran vänskap var aldrig offentlig. Men så kom jag att tänka på alla kvällar du kommit hem till mig mitt i natten, bara för att hänga eller be om råd om den världen du nyss kommit in i", skriver Paow.

Paow hyllar sin bortgångne vän. Bildkälla: Instagram

"Kommer alltid komma ihåg alla samtal vi hade som hjälpte mig så mycket. Då var han bara 17 år och så klok. Och N visste att jag inte lyssnade på musik så han brukade fråga mig ofta vad jag tyckte, nu idag ångrar jag att jag inte lyssnade mer noga. För Nils musik är det enda jag lyssnar på idag. Hoppas du har det bra. Vi ses snart", avslutar Paow i hyllningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.