- Foto: Evan Agostini/AP/StellaPictures

Fansens spekulationer efter bilderna – Kim och Pete dejtar igen

Fans har en teori om att kärleken spirar på nytt mellan det forna kärleksparet "Kete". På en bild från Kim Kardashians födelsedag tros en detalj avslöja om hur det egentligen ligger till mellan Hollywoods älsklingar.


Det var i november förra året som det blev känt att Kim Kardashian 42, och Pete Davidson, 28, dejtade.

Första gången de sågs kyssa varandra var under en sketch när Kardashian var värd för SNL:s "Saturday night live". Romansryktena började cirkulera efter programmet och det skulle dröja flera månader innan paret bekräftade att de var i en relation.

Men i somras tog det slut mellan Hollywoods älsklingar "Kete", det tidigare kärleksparet var tillsammans i nio månader. Uppbrottet tros ha berott på avståndet mellan dem samt deras hektiska scheman som gjorde det svårt att upprätthålla relationen.

Nya romansrykten mellan Kim och Pete

För den som hejade på det forna kärleksparet och innerligt önskade att fortsatt få se Kim och Pete gå hand i hand igen, kommer det nu pulshöjande romansrykten.

Flera följare har en teori om att paret dejtar igen efter helgens Instagram-bilder från Kim Kardashians födelsedag.

Spekulationerna började efter att Kim delat en bild av fyra jättelika buketter med rosa och vita blommor samt ett ljus med etiketten "Jasmin" som hon fått dagen till ära.

Födelsedagsgåvan på Kims födelsedag. Foto: Instagram/kimkardashian

Pete Davidssons hyllning till Kim Kardashian

Om du minns Kim och Petes berömda SNL-sketch tillsammans och deras första kyss inför offentligheten så spelade dem prinsessan Jasmine och Aladdin.

Under hela deras förhållande ska Pete ha refererat till sketchen och lät sig även tatueras med namnen Jasmine och Aladdin på ena nyckelbenet.

Fans tror därför att Kim fått de storslagna rosbuketterna från sin forna kärlek Pete och att detta kan indikera på att det forna paret kan ha återförenats.

Självklart är det även möjligt att Pete kan ha skänkt dem som en vänskapsgest – men det återstår att se!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!