Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso
Carina Bergfeldt rasar mot följarna efter bilden på Bianca Ingrosso. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild, Tim Aro/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carina Bergfeldt rasar efter bilden på Bianca Ingrosso: "Nej tack till dig"

Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso är två av Sveriges just nu hetaste programledare, och tidigare under veckan la Carina ut en bild på Instagram som fick följarna att reagera.


Både Carina Bergfeldt, 42, och Bianca Ingrosso, 27, är högaktuella med sina respektive talkshows. Carinas går under namnet Carina Bergfeldt och sänds på SVT1 fredagar klockan 21.00. Biancas populära talkshow går rätt och slätt under namnet Bianca och går både fredagar och lördagar på Kanal 5 klockan 22.00.

Bianca Ingrosso och Carina Bergfeldt har samma team i ryggen – det är nämligen Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry som står bakom både Carina och Biancas shower.

Carina Bergfeldt rasade efter intervjun med Bianca Ingrosso. Bildkälla: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild

När Bianca nyligen intervjuades av Aftonbladet fick hon frågan om hennes talkshow kommer vara bättre än Carinas, och Carina Bergfeldt såg rött av journalistens fråga till Bianca. Hon är minst sagt trött på att kvinnor alltid ska ställas mot varandra.

"Under kategorin "saker man aldrig skulle säga till en man" handlar dagens kapitel om att kvinnor alltid måste ställas mot varandra. Tror ni att David Hellenius fick frågan "Är du bättre än Robin Pålsson?" Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan? Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra", skrev Carina på sin Instagram.

Bianca Ingrosso är aktuell med sin talkshow Bianca. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Bianca Ingrosso hånas efter bilden: "Vet inte hur man köper biljett"

Under tisdagen bjöd Carina sina 185 000 följare på en bild där hon och Bianca Ingrosso visar upp pumpor de fått i present från produktionen. Det är inte vilka vanliga Halloween-pumpor som helst, utan de har faktiskt inkarvade namn på pumporna.

"Två glada programledare funderar på hur vi ska ta med oss pumporna på tunnelbanan. Tungt men värt det. Happy halloween!!, skrev Carina till bilden på henne och Bianca.

Genast rasade kommentarerna in, och många ifrågasatte huruvida Bianca Ingrosso faktiskt skulle åka tunnelbana. En del har nämligen känslan av att hon är något mer av en taxi-tjej...

"Du får nog åka ensam T-bana", "Kul tanke men anar att minst en av er tar taxi" och "Kul, men då får du visa vägen till tunnelbanan för Bianca. Och hur hon köper biljett" var några reaktioner.

Carina Bergfeldt ryter ifrån efter kommentarerna om Bianca Ingrosso

Men det var inte bara små retstickiga passningar som hamnade i Carinas kommentarsfält. En del följare tog det längre – och det fick Carina att sätta ner foten.

"Carina, du kan inte jämföras med Bianca. Du har kunskap, empati, djup, intelligens ..... Bianca har inget annat än stort ego", löd en kommentar. 

Carina svarade då snabbt: "Jag tycker att Bianca är en superhärlig person och tycker att den sortens personangrepp är både plumpa och dumma".

"Bianca Ingrosso. Nej tack", skrev en annan följare och la in en tumme neråt-emoji. Inte heller då tänkte Carina låta kommentarsfältet förvandlas till en skolgård.

"Och jag säger nej tack till dig om du ska skriva dumheter", kontrade nämligen Carina då.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!