Elin Härkönen
Elin Härkönen öppnar upp sig om sitt mående. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Elin Härkönen om svåra tiden: "Jag hade nästan glömt hur det känns"

Elin Härkönen är lyckligt kär i pojkvännen Anthony Yigit och Elins karriär går strålande. Men nu berättar Elin att hon inte har mått på topp den senaste tiden.


Träningsprofilen Elin Härkönen, 28, var tidigare tillsammans med Paolo Roberto, 53. Men efter hans uppmärksammade sexköp sa slutligen Elin tack och hej till den relationen, och de gick skilda vägar i juni 2020.

Elin Härkönen är ihop med Anthony Yigit

Under inspelningen av "Elitstyrkans hemligheter" i september 2020 så träffade Elin proffsboxaren Anthony Yigit, 31, och de blev ett par.

Anthony bodde under en tid Miami där för att satsa på sin karriär inom boxningen, och under den tiden hade Elin och Anthony ett distansförhållande. 

Anthony Yigit och Elin Härkönen. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu har Anthony flyttat hem till Sverige igen och kärleken mellan paret tycks starkare än någonsin.

"Jag är så jävla, jävla kär i dig att jag håller på att bli galen! Jag får inte nog av dig, ditt skratt, din glädje, din äkthet och din fantastiska energi! Du och jag, baby. Genom livet! Jag känner det ända in i min själ!", skrev han nyligen på sin Instagram och la ut en bild på sig själv och Elin.

Elin Härkönen öppnar upp om svåra tiden: "Jag hade nästan glömt hur det känns..."

Trots att bitarna har fallit på plats i Elins liv så är det såklart vissa dagar och veckor som är tuffare än andra. I ett ärligt inlägg på sin Instagram berättar Elin nu att hon den senaste tiden inte har känt sig på topp.

"Jag hade nästan glömt hur det känns att vara pigg. Känslan av att hjärnan faktiskt kan ta in information. Att det är ROLIGT att träffa folk och hitta på saker", inleder Elin sitt inlägg.

Anledningen till att Elin har mått lite sämre på sistone är att hennes sömn har varit riktigt dålig och det har påverkat hennes mående.

"Mitt driv och livsglöd har inte varit på topp senaste månaderna pga. sömnbristen… men efter en hel vecka med sömn börjar jag komma tillbaka till den spralliga person som jag vet att jag är. Oj va jag har saknat henne", skrev Elin på Instagram.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!