E-Type och Melinda Jacobs
E-Type friade till Melinda Jacobs – som direkt svarade ja. - Foto: Instagram/missmelinda_j. Bilden är ett montage.

Så firade E-Type och Melinda Jacobs sin förlovning

E-Type gick ner på knä och friade till flickvännen Melinda Jacobs – som på skakiga ben svarade "ja". Läs mer om det fina frieriet här på Nyheter24.


I april 2022 gick artisten Martin "E-Type" Eriksson, 57, och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, ut och bekräftade att de var ett par. I slutet av augusti i år gick E-Type och Melinda ut och berättade att de ska få barn. 

Då föds Melinda Jacobs o E-Types barn

Till en fin gravidbild på Melinda skrev paret: "Livets största under. I januari blir vi en till!".

Melinda är familjehemsmamma men har även tre biologiska barn sedan innan. Graviditeten har inte varit en lätt åktur för Melinda, som har tvingats äta medicin. Detta då hon mår fruktansvärt illa. 

Under hennes tidigare graviditeter har det gått så långt att hon tvingats vårdas på sjukhus, något som hon berättat om i podden "Familjärt" som hon driver med vännerna John och Johan Valencia.

Melinda Jacobs och E-Type är förlovade

I helgen friade E-Type till Melinda, och på Instagram berättade Melinda lyckligt om frieriet.

"En kväll i överraskningens tecken. Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart JA", skrev Melinda till en serie bilder från kvällen.

I kommentarsfältet strömmade gratulationerna in från Melinda och E-Types vänner. "Wow! Grattis!", skrev Dominika Peczynski, "Det var minsann på tiden Allt gott till er båda!" skrev Sveriges statsminister Ulf Kristersson, "Åhhhh grattis!!!!" kommenterade Sofia Wistam och även Nanne Grönwall och Madeleine Ilmrud skickade grattis.

Konstnären Ernst Billgren var på plats under själva frieriet och på Instagram la han ut en bild där E-Type friade till Melinda.

"Fin ring utdelades idag", skrev Ernst till bilden.

Så firade E-Type och Melinda Jacobs

Frieriet ägde rum i Motala, där E-Type var för att spela på en 90-tals fest på nattklubben Harrys. 

På Instagram visade Melinda bilder från frieriet där både vänner och familj var på plats. 

En liten orkester spelade både dragspel och gitarr, och det serverades både vin och läsk under festligheterna.

Mysigt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!