Jessica Simpson
Jessica Simpsons video skapade stor oro bland fansen. - Foto: Instagram/jessicasimpson

Jessica Simpson skapar oro bland fansen efter ny video: "Hjärtat brister"

​Ett klipp på Jessica Simpson väckte fansens oro och tusentals kommentarer rasade in. Nu svarar Jessica Simpson på de oroade fansens ord.


Det var för ett par dagar sedan som artisten Jessica Simpson, 42, la ut ett reklamsamarbete på Instagram.

I videoklippet gör Jessica reklam för ett företag som gör möbler för barn. Jessica visade hur hon inrett dottern Birdies rum. På Instagram har Jessica 6,2 miljoner följare, och tusentals fans visade snabbt sin oro för Jessica. Under Jessicas video så strömmande kommentarerna in från oroade följare och fans.

"Är hon OK?", "Något står inte rätt till här", "Mitt hjärta brister, hon ser så sjuk ut", "Jag tror att alla är genuint oroade" och "Hon ser inte frisk ut" var några reaktioner. 

Andra menade även att Jessica sluddrade när hon pratade, och drog likheter till Britney Spears som inte har haft det så lätt på sistone. 

Jessica Simpson i reklamsamarbetet som väckte starka reaktioner. Bildkälla: Instagram/jessicasimpson

Jessica Simpson svarar på kritiken: "Har varit nykter i fem år"

Under söndagskvällen bemötte Jessica Simpsons fansens oro. I ett längre inlägg skrev Jessica att hon har varit nykter i fem års tid och att det har stärkt henne.

"Trots att jag har lärt mig att stänga ute destruktiva ljud och människors dömande kommentarer så kan det ändå göra ont djupt inne i mig när man får höra att man "aldrig kommer att vara bra nog", skrev Jessica och fortsatte:

"Jag är närvarande. Jag är djupt inspirerad. Jag är målinriktad. Jag är ärlig. Jag bryr mig om andra människor", skrev hon vidare.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!