Lulu Carter
Lulu Carters ord om mystiska hunken. - Foto: Stella Pictures, Robin Haldert/TT Bild. Bilden är ett montage.

Lulu Carters ord om mystiska hunken: "Han är bäst"

De senaste dagarna har Lulu Carter delat med sig av bilder på en mystisk man, och följarna var genast framme och kommenterade att han var en riktig hunk. Nu berättar Lulu mer om relationen.


TV-profilen Lulu Carter, 61, såg vi nyligen i "Kompani Svan" på TV4, men hon var dessvärre tvungen att hastigt lämna programmet då hon drabbades av dubbelsidig lunginflammation, något som hon berättade om på Instagram.

Lulu Carter har varit gift tre gånger

Lulu Carter har varit gift tre gånger. Hennes första äktenskap var med läkaren Petter Lennig. De hängde ihop i tio år, och under den tiden fick de två barn tillsammans. Lulu Carters andra bröllop ägde rum år 2001 då hon gifte sig med fotomodellen Darren Carter, vars efternamn hon har valt att behålla. Lulu träffade australiensaren Darren när hon jobbade som bokare på modellagenturen Mikas.

Tredje äktenskapet blev det med Rainer Bolm. Lulu och Rainer gifte sig år 2007, men gick skilda vägar 2010.

Lulu Carter och Rainer Bolm år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Lulu Carters följare efter bilden på mystiska mannen: "Wow vilken hunk"

På Instagram har Lulu Carter strax över 22 000 följare, och i veckan hon visat upp bilder och klipp på en hunk som genast väckt följarnas intresse...

"Ponken" så snygg", "Wow vilken hunk", "Snygga vänner är alltid bra" och "Fin och stilig vän" var några reaktioner som Lulu fick.

Lulu Carter la även upp en bild på mannen, som hon kallar för "SnyggFredrik". Lulu och Fredrik var på den trendiga restaurangen Grodan i Stockholm för lite kvalitetshäng.

"Älskar den här killen! Nej nej det är ingen romans! Men han är en bästis, det är ett som är säkert!", skrev Lulu Carter till ett klipp där han satt och kelade med två hundar.

Magnus Hedman om "SnyggFredrik": "Både snygg och snäll"

Fotbollsspelaren Magnus Hedman verkar även han vara vän med "SnyggFredrik". Under Lulus bild skrev han: "Han e både snygg å snäll". På det svarade Lulu: "Ja, han e bäst den ponken" följt av ett rött hjärta.

Klickar man in på "SnyggFredriks" profil, som dessvärre är låst, så får vi veta att hans riktiga namn är Fredrik Westlund.

"Med SnyggFredrik på Grodan. Skön eftermiddag efter hård träning. Tack min fina vän", skrev Lulu till bilden där de satt på restaurang Grodan.

Mysigt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!