Söndag 18 Apr
Stockholm

Lulu Carter avslöjar allt om kärlekslivet – träffar yngre män

Lulu Carter
Lulu Carter berättar om kärlekslivet. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lulu Carter fyllde nyligen 60 år – men det betyder inte att hon har dragit sig undan från dejtingmarknaden. Nu berättar Lulu mer om sitt kärleksliv – där det är de betydligt yngre männen som dominerar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inredaren Lulu Carter, 60, var en av de som drog igång metoo-vågen i Sverige år 2017. Hon riktade då anklagelser mot "Äntligen hemma"-kollegan Martin Timell, 63.

Programmet lades ner, och sedan dess har det varit tyst om Lulu. Men med anledning av sin 60-års dag den 5 april så öppnar Lulu upp i en stor intervju med Aftonbladet om hur livet har förändrats sedan metoo-hösten.

Hon berättar bland annat att hon inte saknar rampljuset överhuvudtaget, och att hon njuter av att jobba mindre och mindre. Lulu menar att man inte bli snygg av att jobba för mycket.

Lulu Carter
Lulu Carter. Bildkälla: Stella Pictures.

Berättar om kärlekslivet

Dessutom avslöjar Lulu hur det går i kärlekslivet. Lulu har varit gift tre gånger – första äktenskapet var med läkaren Petter Lennig. Under sina tio år tillsammans fick paret två barn. Andra gången Lulu sa "I do" vid altaret var år 2000 då hon gifte sig med fotomodellen Darren Carter.

Tredje äktenskapet gick av stapeln år 2007 då hon gifte sig med Rainer Bolm. De skilde sig år 2010.

Lulu Carter är inte direkt sugen på att gifta sig igen. Nu träffar hon istället "en och annan man" – och de är alltid av en yngre årsmodell.

– Jag har varit gift tre gånger och haft ett otal förhållanden, men jag längtar inte efter det längre. Jag träffar en och annan man och det är trevligt med tanke på att den eller dem är väldigt mycket yngre än vad jag är, haha!, säger Lulu Carter till Aftonbladet.

LÄS MER:

Magdalena Graaf om singellivet: "Många unga pojkar"

10 kändispar med stor åldersskillnad

Laila Bagge om Korosh: "Ville ha någon mycket äldre"

Kommentera
Kopiera länk
Dela