Stockholm

Gunilla om Erika Perssons pappa: "Hon behöver inte jobba en dag i sitt liv"

Gunilla Persson och Erika Persson
Gunilla Persson är mamma till Erika Persson. Erikas pappa är hemlig för omvärlden. Foto: Stella Pictures, Instagram/who_is_erikapersson. Bilden är ett montage.

Gunilla Perssons dotter Erika Persson har hunnit fylla 20 år. Sedan Erika föddes har Gunilla hållit Erikas pappa hemlig från omvärlden. Men något som är klart – det är att han är riktigt rik...

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, lämnar ingen oberörd. Hon bor idag i Los Angeles, och på sociala medier får vi följa Gunillas liv. Gunilla är även mamma till Erika Persson, 20.

Läs mer

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, lämnar ingen oberörd. Hon bor idag i Los Angeles, och på sociala medier får vi följa Gunillas liv. Gunilla är även mamma till Erika Persson, 20.

På Instagram har Erika nästan 60 000 följare, och då och då uppdaterar hon med bilder från sin vardag. Genom åren har Erikas bilder ofta väckt starka reaktioner – något du kan läsa mer om här.

Gunilla Perssons dotter Erika Persson föddes den 18 augusti 2002. Vem som är pappa till Erika har Gunilla alltid hållit hemligt. 

Erika Persson. Bildkälla: Instagram/Erika Persson

Gunilla Perssons ord om Erikas pappa: "En riktig man"

Något som Gunilla däremot har avslöjat är att hon får pengar från Erikas pappa. I en intervju med GP år 2012 fick Gunilla frågan hur hon försörjer sig.

– Med pengar från Erikas pappa. En man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man enligt min åsikt, sa Gunilla då.

Erika Persson. Bildkälla: Instagram/who_is_erikapersson

Gunilla Persson: "Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv"

Gunilla fick sedan en fråga om Erikas pappa finns med i bilden. På det svarade Gunilla Persson:

– Nej, ingen kommentar. Men jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv, berättade Gunilla för GP.

Gunilla Persson vill hålla Erikas pappa hemlig från omvärlden. Bildkälla: Stella Pictures.

När Gunilla Persson år 2020 gästade norska programmet  "God kveld" så berättade Gunilla mer om varför hon har valt att hålla Erikas biologiska pappa hemlig. För journalisten Dorthe Skappel öppnade Gunilla upp sig.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i intervjun.

Gunilla var 43 år gammal när hon blev mamma till Erika. I intervjun med "God kveld" fick Gunilla frågan om det var ett medvetet beslut att skaffa barn så sent.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, berättade hon då.

De är Gunilla Perssons ex-pojkvänner

Gunilla Persson har en diger lista ex-pojkvänner bakom sig, och har bland annat haft en romans med prins Albert av Monaco.

Gunilla Perssons första äktenskap – gifte sig med Stephen Linville

1984 gifte sig Gunilla Persson med sin första make. Han heter Stephen Linville och är revisor. Gunilla och Stephen träffades på en teaterskola i Dallas 1983. Stephen och Gunilla var gifta fram till 1990. 

Åren med Gunilla är något som Linville helst vill glömma. I en intervju med Expressen sa han år 2011 att Gunilla "förstörde sex år av hans liv".

– Hon var väldigt ivrig att vi skulle gifta oss. Jag trodde det var av kärlek, men numera känns det som om hon bara använde mig för att få ett green card (uppehållstillstånd). Det var nämligen en massa tjat om det, berättade Linville, som idag är 68 år, för Expressen.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla Persson bodde hos miljardären Francis Kellogg

Under 1980-talet bodde Gunilla hos miljardären Francis Kellogg i New York. Enligt Gunilla ville Francis gifta sig med henne, men enligt egen utsago nobbade hon honom.

Gunilla Persson hade en romans med prins Albert av Monaco

I slutet av äktenskapet med Stephen Linville inledde Gunilla och prins Albert av Monaco en romans.

– Vi hade faktiskt en romans kan jag berätta nu. Det hade vi. Men det var komplicerat. Jag var ju fortfarande gift med Stephen och Albert får ju inte gifta sig med en kvinna som varit gift tidigare, har Gunilla berättat i en intervju med Expressen.

Furste Albert II av Monaco på besök i Göteborg år 2022. Bildkälla:Adam Ihse/TT Bild

Gunilla Persson var ihop med Patrick Ellis

Efter skilsmässan från Stephen och när romansen med prins Albert hade svalnat så blev Gunilla ihop med den brittiska hotellentreprenören Patrick Ellis. Gunilla och Patrick var ett par från 1990 fram till 1995.

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.