Emily Rajtatowski och Pete Davidson dejtar
Emily Rajtatowski och Pete Davidson dejtar varandra. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Emily Rajtatowski och Pete Davidson dejtar: "Hans händer var över hela henne"

Emily Rajtatowski och Pete Davidson dejtar. Paret sågs tillsammans hand i hand i Brooklyn, New York. – Pete älskar att hon är så smart, säger en källa. Läs mer här!


Supermodellen Emily "EmRata" Rajtatowski, 31, är nybliven singel. Hon var tidigare gift med filmproducenten Sebastian Bear-McClard, men i början av september ansökte Emily om skilsmässa från maken.

Emily Ratajkowski. Bildkälla: Stella Pictures.

Emily och Sebastian, som var ett par i fyra år, har tillsammans sonen Sylvester Apollo som föddes den 8 mars 2021.

Efter skilsmässan har Emily sammankopplats med bland andra skådespelaren Brad Pitt, 58.

Emily "EmRata" Ratajkowski och Sebastian Bear-McLard. Bildkälla: Stella Pictures

Ögonvittne såg Emily Rajtatowski hand i hand med Pete Davidson

Men nu kanske Brad Pitt är gårdagens nyheter. Instagramkontot Deuxmoi – som har över en miljon följare – får dagligen in skvaller från deras följare. Och under söndagen bjöd de på ett skvaller från ett ögonvittne som skrev att denne hade sett Emily Rajtatowski hand i hand med ingen mindre än Pete Davidson, 28.

"Kan inte tro att jag skriver detta. Emrata och Pete Davidson på dejt i Brooklyn. Håller i handen och ALLT. Hans händer var över hela henne. Så det är uppenbarligen något mellan dom", skrev ett ögonvittne in till Deuxmoi.

Emily Rajtatowski och Pete Davidson dejtar nu varandra. Bildkälla: Instagram/deuxmoi

Bara några timmar senare kunde kändistidningen People bekräfta från en källa att Pete och Emily dejtar varandra.

– De träffar varandra, säger en källa nära Pete Davidson till People.

En källa till Page Six berättar att Emily och Pete blev ihopfixade av gemensamma vänner. De har pratat med varandra i ett par månader.

– Det är fortfarande väldigt tidigt i relationen, men de gillar verkligen varandra. Pete får Emily att skratta, och han älskar hur smart hon är, säger en källa till Page Six.

Pete var som bekant tidigare tillsammans med Kim Kardashian, 42. Men i början av augusti stod det klart att förhållandet mellan Kim och Pete var slut.

Kim Kardashian och Pete Davidson gjorde slut med varandra i augusti. Bildkälla: Stella Pictures.

De är Pete Davidsons ex-flickvänner

Utöver Kim Kardashian så har Pete Davidson dejtat ett gäng kända skådespelare och modeller. Han har tidigare varit ihop med bland andra Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber och Phoebe Dynevor

Mer om Pete Davidsons stormiga kärleksliv och många ex-flickvänner kan du läsa mer om här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.