Babben Larsson är förlovad
Babben Larsson är förlovad – nu visar hon upp ringen! - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Babben Larsson är förlovad med hemliga hantverkaren – visar upp ringen

Babben Larsson har förlovat sig med sin pojkvän – en hantverkare som Babben har valt att hålla hemlig för omvärlden. Nu berättar Babben mer om förlovningen med Mr Handyman!


År 2019 hittade Babben Larsson, 66, kärleken igen. Babben har hållit sin pojkvän utanför pressen, eftersom hon vill ha sitt privatliv för sig själv.

Vem är Babben Larssons pojkvän? 

Men för Expressen har Babben berättat att han är hantverkare och att de är särbos. Han ska även bo i närheten av Uppsala. Så hur träffades Babben och hennes pojkvän? Jo, de träffades faktiskt på en dejtingsajt. 

– Det har känts stabilt nästan från dag ett måste jag säga. Jag har haft tur, berättade Babben för Expressen år 2021.

Babben Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Babben Larssons guldår – succé på SVT och förlovad med sin särbo

Nu är Babben hetare än någonsin. Hon är programledare för ”Bäst i test” och ”1 mot Sverige”. Bägge programmen är otroliga succé på SVT.

Så kanske var det inte konstigt att den folkkära Babben även fick det ärofyllda uppdraget att vara årets julvärd i SVT.

Babben Larsson är nyförlovad! Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Men det är inte bara karriären som går som på räls för Babben. Även kärlekslivet blomstrar, och när hon presenterades som årets julvärd så visade hon upp sin förlovningsring.

Babben Larssons förlovningsring glimrade snyggt i guld på pressträffen när hon presenterades som årets julvärd i SVT. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Babben Larsson avslöjar detaljerna om förlovningen

– Jag har varit förlovad ett tag, ni har bara inte sett ringen. Det hände i midsomras. Det är en klassiker, man förlovar sig på midsommar, berättade Babben för Aftonbladet.

För Expressen berättade Babben mer om förlovningen, som skedde på hennes initiativ.

– Vi åkte ut till ett kafé på landet i en liten by mellan Uppsala och Enköping på midsommardagen. Det är samma ställe där vi träffades på första dejten. Där tog vi fram våra ringar och bytte dem, och det kändes bra. Det var helt planerat, vi hade gått tillsammans och valt ut ringarna, berättar Babben för Expressen.

Babben Larsson har tidigare varit gift med Bernt Westerlund. De gifte sig 1990 men gick skilda vägar 2007. Under sitt äktenskap fick de dottern Sofia Westerlund, 30. 

Men något äktenskap med den hemliga hantverkaren tror inte Babben att det blir.

– Jag tror inte vi tar nästa steg, det känns bra bara att vara förlovad, säger Babben Larsson till Expressen.

Nyheter24 säger ett stort grattis till Babben!

Är du nyfiken på hur galet mycket pengar Babben Larsson tjänar? Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!