Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter följarnas elaka ord. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter följarnas hån

Pernilla Wahlgren har visat upp bilder från sitt nya lyxhus på Lidingö. Men flera följare var snabbt framme och ifrågasatte hennes inredningsval – som kallades för "gräsliga".


Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att färdigställa sitt nya lyxhus på Lidingö. Pernillas nya hus, som byggs på ett berg, är ritat av arkitekten Heidi Mikalsen. Planen för Pernilla och pojkvännen Christian Bauer är att kunna flytta in lagom till jul.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer flyttar ihop i huset i Lidingö när det är klart. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Pernilla uppdaterat följarna om hur det går och sakta men säkert börjar alla bitar falla på plats. Men alla har inte varit imponerade av Pernillas val av framförallt tapeter. Pernillas personliga och kulörta tapeter är tydligen en het potatis hos följarna, som genast var framme med bitska kommentarer.

"Usch det är bara för mycket, tycker den är gräslig" och "Du kommer tröttna på alla färger och mönster" var några reaktioner.

Pernilla Wahlgren svarar på hånen

I podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med parhästen Sofia Wistam, 56, så berättar nu Pernilla mer om de taskiga kommentarerna hon har fått från följarna.

– Sen är det ju roligt hur människor ska lägga sig i inredningen. Och gärna tala om vad dom tycker är fint och fult. På villa Wahlgren-kontot där jag lägger ut om huset på Lidingö så är det väldigt mycket färg, form och mönster. Målbilden är liksom färgglatt boutique-hotell, och det kommer det verkligen bli, berättar Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren svarar nu på de hånfulla kommentarerna. Bildkälla: Stella Pictures.

– Och då var det ju nån som skrev "Åh du kommer aldrig att trivas där. Du som jobbar så mycket, du behöver lugn och ro när du kommer hem. Du kommer inte få någon energi eller kunna koppla av, det är alldeles för färgglatt. Du skulle bara ha vitt och beige".

Pernilla förklarar sedan att hon har mycket vitt och beige i huset i Marbella. Men när hon lägger ut bilder från huset i Marbella så möts hon av kritik för att det är…ja, ni gissade rätt – för vitt och beige.

– Jag ba men vet ni vad, det viktigaste är väl ändå att jag är nöjd, eller?, säger Pernilla i podden.

Helt klart!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.