Gwen Stefani operationer
Gwen Stefani chockade publiken med ett nytt ansikte. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gwen Stefani chockade publiken med nytt ansikte: "Vad i helvete?!"

Gwen Stefani chockade publiken i New York när hon intog scenen. Anledningen var Gwen Stefanis "nya" ansikte som såg ut att ha genomgått flera skönhetsoperationer.


Superstjärnan Gwen Stefani, 53, uppträdde igår i New York då julgranen skulle tändas på Rockefeller Center. Det årliga eventet sänds på NBC, och genom åren har bland andra Dolly Parton, Aretha Franklin, Mariah Carey, Lady Gaga och John Legend spelat under festligheterna.

Fansen chockade över Gwen Stefanis nya ansikte

Gwen Stefani inledde med att riva av "Santa Claus is Comin' to Town" och trots att publiken såklart var imponerade av hennes otroliga röst så var det Gwens "nya" ansikte som stal showen...

Gwen Stefani har förändrats en hel del sedan genombrottet med No Doubt. Såhär ser hon ut 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Gwen Stefani såg nämligen ut som en helt annan person, och en del fans kände inte igen den förra No Doubt-sångerskan. Sociala medier fylldes snabbt av reaktioner från chockade fans.

Gwen Stefani ser ut att ha genomgått en rad skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.

Kirurgen: Gwen Stefani har lagt en miljon kronor på operationer

Den New York-baserade plastikkirurgen Richard Westreich har berättat för amerikanska The Sun om vad han tror att Gwen har genomgått för operationer.

– Det ser ut som att hon lagt ungefär en miljon kronor på kosmetiska ingrepp och mindre operationer. Det betyder att hon inte kommer att behöva ett ansiktslyft på 10 år.

Gwen Stefani 1997. Bildkälla: Stella Pictures
Gwen Stefani 2004. Bildkälla: AP Photo/ Robert E. Klein/TT Bild

Richard Westreich tycker att Gwens ingrepp är väl utförda, men han är orolig över framtiden för Gwens ansikte.

– Jag hoppas att hon inte börjar operera för mycket och då ser helt bisarr ut istället för att se fantastisk ut för sin ålder, säger han till The Sun.

Westreich tror att Gwen opererade sin näsa före 1996.

Gwen Stefani idag. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hon kan ha opererat sin haka, då hennes grop har försvunnit. Omkring 2017 började hennes haka se väldigt fyrkantig ut, och så kan det bli av filler eller implantat i hakan. Läpparna började hon nog förstöra kring 2014, säger han vidare.

Westreich säger att Gwen Stefani kan ha lagt nästan en miljon kronor på sina ingrepp.

Gwen Stefani själv har aldrig bekräftat att hon har gjort några skönhetsingrepp eller operationer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!