Stockholm

Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams fräcka ord om drottning Silvia: "På snippan..."

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam skämtade rått om kungen och drottning Silvia. Foto: Stella Pictures, Pontus Lundahl/TT. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är kvinnorna som inte håller tillbaka, och de räds inte för att säga vad de tycker om det mesta. Nu senast var det kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia som var på tapeten...


Läs mer

Podden "Wahlgren & Wistam" drivs av parhästarna Pernilla Wahlgren, 54, och Sofia Wistam, 56. Duons podd är en av Sveriges största, och har nu släppt över 400 avsnitt. 

Och det är inte svårt att förstå varför – damerna bjussar alltid på roliga inblickar i deras glamourösa liv där det är full fart för jämnan. 

För showbiz-drottningen Pernillas del är det just nu husbygge på Lidingö, relationen med pojkvännen (och blivande sambon) Christian Bauer och såklart det ständiga familjelivet som vi även får se i "Wahlgrens värld".

Apropå Pernillas hus på Lidingö så har det blivit en het potatis, då hennes följare verkligen har åsikter om Pernillas smak. Det gick så långt att de faktiskt förfärades över hennes inredningsval...

Sofia Wistam såg vi nyligen som programledare för "Naked Attraction" som blev en stor snackis, och vi hör henne även i NRJ Morgon, där hon är ny programledare från och med den 9 januari.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Bildkälla: Stella Pictures.

Sofia Wistam skämtar om drottning Silvia: "På snippan..."

I det senaste avsnittet av "Wahlgren & Wistam" delar Sofia med sig av en fräckis som hon snappat upp i veckan – och den involverar både drottning Silvia, artisten Sean Banan och vår kung Carl XVI Gustaf...

Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia. Bildkälla: Stella Pictures.

– Du jag har hört en rolig historia i veckan. Vill du höra?, börjar Sofia Wistam.

– Nämen är det sant! Jag älskar roliga historier, är det något jag kan använda på scenen ikväll?, säger Pernilla då.

Sofia tar sats och kör igång…

– Vet du varför Silvia har tatuerat Sean Banan på snippan?

Sean Banan var indragen...Bildkälla: Anna Hållams/TT Bild

– Ja, för där glider kingen in, svarar Pernilla direkt.

– Hahha, ja, jag tycker den var jätterolig, säger Sofia och skrattar.

– Där glider kingen in, säger Pernilla igen och skrattar.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.