Pernilla Wahlgren öppnar upp om dubbla familjetragedin.
Pernilla Wahlgren öppnar upp om dubbla familjetragedin. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Stella Pictures, Instagram/christinaschollin

Pernilla om dubbla familjetragedin – Theo och Christina till sjukhus

Nu avslöjar ​Pernilla Wahlgren detaljer om den dubbla tragedin som skakat familjen Wahlgren. Det är nämligen så att hennes son Theo och mamma Christina Schollin har båda skadat sig rejält och förts till sjukhus med bara en dags mellanrum.


Pernilla Wahlgren, 54, öppnar nu upp sig och avslöjar detaljer om den dubbla familjetragedin. 

Pernilla Wahlgren om familjetragedin 

I det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam, 56, berättar Pernilla att hennes son Theo Wahlgren, 15, och mamma Christina Schollin, 84, har behövt åka in till sjukhuset efter att de båda skadat sig. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Christina Schollin fick föras med ambulans till sjukhus i Spanien efter att hon ramlat ner för en marmortrappa.

Christina Schollin har brutit foten

– Tyvärr är inte allt glädje och kul, det har faktiskt skett två tråkiga saker i familjen och sådan otur att min kära mor har ramlat i Spanien, hon skulle gå ner för sin stentrappa till vardagsrummet, säger Pernilla i podden och fortsätter: 

– Hon har brutit foten på tre ställen och har varit på sjukhus och har fått den gipsad men hon måste opereras för det är tre benbrott så det kommer liksom inte läka ihop sig av sig själv. 

Pernilla berättar att Christina ska opereras i Sverige och kommer få åka hem med ett SOS plan från Spanien för att sedan åka ambulans direkt till Södersjukhuset. 

Theo Wahlgren på sjukhus 

Men de tråkiga nyheterna stannar inte där. Det är nämligen så att Pernillas son Theo också har skadat sig rejält. 

– Dagen efter ringer Jocke och säger att Theo har halkat och vi är på sjukhus. Den är röntgad och han har brutit foten, avslöjar Pernilla. 

Den dubbla tragedin ställer nu minst sagt till det för familjen Wahlgrens julplaner. 

– Ni måste ju ta bilder på de två tillsammans med gipset och skratta åt eländet, säger då poddkollegan Sofia Wistam. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!