Hanna Hedlund delade ut en känga till ex-maken Martin Stenmarck
Hanna Hedlund delade ut en känga till ex-maken Martin Stenmarck - Foto: Stella Pictures

Hanna Hedlunds maffiga känga mot ex-maken: "Jag blir tokig"

Planeringen inför årets lucia gick inte riktigt som planerat för det förre detta paret. Något som inte var speciellt uppskattat från Hannas håll.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var sommaren 2021 som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med nyheten att de skulle separera. 

Genom inlägg på Instagram offentliggjorde de sin skilsmässa. "Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.", stod det bland annat i den post som Martin postade. 

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks relation efter skilsmässan

Trots att paret har gått skilda vägar verkar de ha en god relation. Tillsammans har Hanna och Martin barnen Ida, 18, Love, 16, och Saga, 10. När barnen har fyllt år har vi kunnat se via sociala medier att paret fortfarande firar tillsammans, något Hanna även bekräftat i sin podcast Jessica och Hanna - Å andra sidan

Hanna Hedlund om exmaken Martin Stenmarcks beteende: "Inte min uppgift"

Lucia har precis passerat och överallt har det stressats med tärnljus, stjärngossestrutar och för långa lucialinnen. 

För Hanna och Martin var det inga undantag, eller ja, kanske mest för Hanna. I alla fall om vi ska tro på det Hanna säger i det senaste avsnittet av hennes och Jessica Wahlgren Normans podd, något Hänt var först med att uppmärksamma. 

– Det är inte så mysigt innan, när man stressar runt. Då vill jag verkligen ge mig själv att, det har ju legat på mig att fixa allt det där. Nu är man ju separerade, och så märker man... att, hoppsan, det ligger på mig fortfarande. Fixa alla grejer, jag blir tokig att man ska behöva göra det - själv, säger Hanna.

Jessica frågar varför hon är ute i sista sekunden:

– Jag har inte gjort det i sista sekund. Absolut inte. Det här barnet ska vara en lussebulle, hon vill inte vara tärna, hon vill tänka lite utanför boxen. Pressbyrån har lussebulledräkter, så det inhandlade jag för två veckor sedan. 

Mycket av jobbet var redan gjort med andra ord. Så vad var det då som knasade där i sista sekund? Jo, ett par strumpbyxor som de insåg lite för sent att de var lite för små. 

– Men barnet kommer komma i strumpbyxor, lussebulledräkt, hon kommer ha flätor, med gula band i håret. Fixad och klar, på skolan kvart i åtta. Kanske pyttelite för små strumpbyxor, men det går bra. Där är man ju olika kanske, jag önskar ju kanske att hon hade strumpbyxor som satt riktigt skönt, men nu har hon inte det. Det är okej. Men jag tänker inte ta på mig det, för det är inte min uppgift att fixa hela outfiten. 

Hanna avslutar lite skämtsamt med "hoppas han lyssnar", så vi gissar på att båda parter tar det hela med ro.  

/
/
/