Bianca Ingrosso och CAIA
Bianca Ingrossos beteende på CAIA-kontoret upprör. - Foto: Stella Pictures, Tim Aro/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos beteende på CAIA chockar: "Hade sagt upp mig direkt"

Bianca Ingrosso la ut ett klipp filmat från CAIA:s kontor på Östermalm. Och hennes beteende mot de anställda på kontoret fick genast människor att reagera. "Vart är facket?" och "Mardrömsarbetsplats" var några reaktioner.


Bianca Ingrosso, 27, grundade skönhetsmärket CAIA Cosmetics år 2018, och det har blivit en enorm succé. Varenda produkt CAIA har släppt har blivit storfavoriter hos kunderna, och de höjs ofta till skyarna för sitt smink och hudvård. År 2020 sålde Bianca delar av CAIA – och blev 202 miljoner kronor rikare på kuppen.

Genom åren har Biancas följare nog anat att hon är en oerhört generös chef, och hon ser alltid till att ta hand om de i hennes närhet. År 2021 gav hon sin tidigare anställda Lovisa Worge en enorm bonus i födelsedagspresent.

– Hon fick hundra tusen, skattat och klart. Men det förtjänade hon med tanke på hur hårt hon har jobbat, berättade Bianca i podden "Två meter dumheter".

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso provsmakar från de anställdas matlådor

Men trots Biancas goda rykte som en oerhört trevlig prick och grym chef så är det nu ett klipp som har väckt starka reaktioner på sociala medier, något som Svensk Dam var först med att uppmärksamma.

Bianca äter oftast lunch ute på olika restauranger medans hennes kollegor för det mesta tar med sig matlådor. 

På TikTok, där Bianca har över 173 000 följare och nästan 2 miljoner likes, så la hon nyligen ut ett klipp där hon smakade på sina kollegors matlådor för att sedan betygsätta dom. 

I klippet recenserar Bianca maten, och efter den första recensionen slår hon till en kollega på rumpan.

I kommentarsfältet rasade det in kommentarer och många tyckte att klippet var jätteroligt. Andra fick en sämre känsla i magen.

"Omg jag skulle dött om någon äter från mina bestick och sen in igen i maten"

"Alla ser jätte obekväma ut"

"Min bacillskräck be like".

Reaktionerna på Twitter: "Vart är facket?"

Även på Twitter blev klippet omskrivet, där en person rätt och slätt kallade CAIA för en "mardrömsarbetsplats". 

Andra skrev "Det är som ett influenser the Office 2022", "För helvete", "Vart är facket?" och "Hade sagt upp mig på direkten. Hon rör inte min lunch".

Roligt eller rakt av stötande – oavsett vad man känner så kan man lugnt säga att Bianca Ingrosso fortsätter att engagera.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.